Categories: Смартфони

Vivo X50 з’явився в Geekbench та на рендерах

Share

Vivo X50 презентують першого червня, і нам вже відомі дані про основний модуль камери цього смартфона, головним сенсором якого стане Samsung GN1. Зараз на сайті китайського рітейлера JD з’явились детальні зображення смартфона, які підтвердили різницю в дизайні. 

І Vivo X50, і його Pro-версія будуть пропонувати для покупки в синьому та чорному кольорах, а у молодшої версії буде ще й рожевий варіант. Обидва смартфони будуть у варіантах 8/128 ГБ та 8/256 ГБ. В X50 буде плоский дисплей та основна квадрокамера з головним сенсором GN1, а X50 Pro отримає основний модуль камери з сенсором на 48 МП та дисплей із загнутими гранями. 

Крім рендерів, молодша версія недавно з’явилася в бенчмарку Geekbench під кодовим модельним номером V2005A. Смартфон набрав 615 балів у одноядерному тесті та 1909 в багатоядерному. На жаль, про чіпсет та залізо загалом поки нічого не відомо, ми лише знаємо, що це буде чіпсет Snapdragon з частотою 1.8 ГГц. Також в Geekbench підтвердилась інформація про 8 ГБ оперативної пам’яті та операційну систему Android 10. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаю, що головною фішкою Pro-версії смартфона Vivo X50 повинна стати нова система стабілізації зображення під час зйомки “micro cloud”, яка відчутно випереджає всі конкурентні рішення, представлені на ринку. У відео, розташованому нижче, ви можете побачити приклад роботи цієї нової системи стабілізації.

В камері смартфона є нова система стабілізації, яка дозволяє нахиляти сенсор під різними кутами, що в три рази перевищує можливості традиційної стабілізації. Варто зауважити, що ця система буде допомагати як у зйомці відео, так і у отриманні максимально чітких знімків. Варто також зауважити, що головний модуль камери буде набагато більшим, ніж у конкурентів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Ben Jamin

Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

Опублікував
Ben Jamin
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024