Vivo X50 з’явився в Geekbench та на рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo X50 презентують першого червня, і нам вже відомі дані про основний модуль камери цього смартфона, головним сенсором якого стане Samsung GN1. Зараз на сайті китайського рітейлера JD з’явились детальні зображення смартфона, які підтвердили різницю в дизайні. 

І Vivo X50, і його Pro-версія будуть пропонувати для покупки в синьому та чорному кольорах, а у молодшої версії буде ще й рожевий варіант. Обидва смартфони будуть у варіантах 8/128 ГБ та 8/256 ГБ. В X50 буде плоский дисплей та основна квадрокамера з головним сенсором GN1, а X50 Pro отримає основний модуль камери з сенсором на 48 МП та дисплей із загнутими гранями. 

Крім рендерів, молодша версія недавно з’явилася в бенчмарку Geekbench під кодовим модельним номером V2005A. Смартфон набрав 615 балів у одноядерному тесті та 1909 в багатоядерному. На жаль, про чіпсет та залізо загалом поки нічого не відомо, ми лише знаємо, що це буде чіпсет Snapdragon з частотою 1.8 ГГц. Також в Geekbench підтвердилась інформація про 8 ГБ оперативної пам’яті та операційну систему Android 10. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаю, що головною фішкою Pro-версії смартфона Vivo X50 повинна стати нова система стабілізації зображення під час зйомки “micro cloud”, яка відчутно випереджає всі конкурентні рішення, представлені на ринку. У відео, розташованому нижче, ви можете побачити приклад роботи цієї нової системи стабілізації.

В камері смартфона є нова система стабілізації, яка дозволяє нахиляти сенсор під різними кутами, що в три рази перевищує можливості традиційної стабілізації. Варто зауважити, що ця система буде допомагати як у зйомці відео, так і у отриманні максимально чітких знімків. Варто також зауважити, що головний модуль камери буде набагато більшим, ніж у конкурентів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.