Realme випустили Buds Q, Buds Air Neo та два павербанки

Сьогодні на своєму офіційному заході, крім смартфона Realme X50 Pro Player, ще й нові аксесуари – дві моделі TWS-навушників та два нові павербанки. 

Спершу нам показали Realme Buds Q – найбюджетнішу модель, яка повинна конкурувати з Redmi AirDots, оскільки входять до тієї самої цінової категорії. Дизайном навушників займався дизайнер Жозе Леві. Заявлена підтримка Bluetooth 5.0 та автономна робота 20 годин. Realme Buds Q захищені за стандартом IPX4. Кожен навушник важить 3.6 грама, а разом з кейсом для зарядки вага складає 35.3 грамів. навушники отримали десятиміліметрові драйвери, а кейс підтримує швидку зарядку потужністю 30W, бездротової зарядки немає. Навушники коштують 18 доларів і поки що залишаються ексклюзивом для Китаю. 

Realme Buds Air Neo дуже схожий на Realme Buds Air, але є одна відмінність – тринадцятиміліметрові драйвери проти дванадцятиміліметрових, а також у кейса нема підтримки бездротової зарядки та шумоподавлення. 

Realme Buds Air Neo повинні працювати 17 годин (навушники без кейса можуть працювати 3 години), підтримують Bluetooth 5.0 з затримкою 119.2 мс, миттєве автопідключення до смартфонів компанії Realme та будуть доступними в трьох кольорах – зеленому, червоному та білому. Навушники коштують 40 доларів, а старша версія зараз, нагадаю, коштує 52 долари. 

Realme також випустила два нові павербанки – “30W Dart” та “Power Bank 2”. Павербанк “30W Dart” має ємність 10000 мАг та підтримує зарядку потужністю 30W. Поки що він залишається ексклюзивом для Китаю, а його ціна поки невідома. “Power Bank 2” отримав таку саму ємність, але швидкість зарядки – 18W в дві сторони. Є один роз’єм USB-A та один роз’єм USB-C. Павербанк коштує 13 доларів. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.