Realme X50 Pro Player офіційно анонсований

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Realme проводить офіційну презентацію в Китаї, на якій презентує декілька девайсів, першим з яких став смартфон Realme X50 Player – він буде таким самим, як звичайна версія Realme X50 Pro, з деякими апаратно покращеними фішками в плані геймінгу, та деякими погіршеними в інших аспектах.

Смартфон отримав багато флагманських фішок – Snapdragon 865 з підтримкою 5G, дисплей AMOLED 6.44” з частотою оновлення 90 Гц, оперативну пам’ять LPDDR5 та внутрішню пам’ять UFS 3.0. Є підтримка технології HyperBoost 3.0, яка оптимізує для геймінгу роботу акумулятора, пам’яті та чіпсета – ніяких неочікуваних сповіщень, непотрібних фонових процесів та відстеження геолокації. 

Директор Realme з маркетингу заявив, що акумулятор залишився з тим самим об’ємом та зарядкою потужністю 65W. Його об’єм – 4200 мАг, зарядка від нуля до ста відсотків займає 35 хвилин, що означає, що смартфон може пропрацювати в режимі дзвінка годину після трьох хвилин зарядки. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HyperBoost 3.0 буде переключатись між Wi-Fi, LTE і 5G з майже нульовою затримкою, що забезпечить плавний онлайн-геймінг. Також смартфон оримав графітові листи для кращого відведення тепла – вони будуть розташовані між батареєю та задньою панеллю. На задній панелі буде основна квадрокамера, в якій відбувся даунгрейд по відношенню з Realme X50 Pro – замість модуля на 64 МП встановили простіший, на 48 МП, а замість телефото сенсора встановлений макромодуль на 2 МП. Фронтальна камера також змінена – замість 32 + 8 МП встановлена камера на 16 + 2 МП. 

Realme X50 Pro Player буде пропонуватися в двох кольорах – срібному та чорному. Смартфон отримає 128 ГБ внутрішньої пам’яті, а оперативної буде три варіанти – 6 ГБ, 8 ГБ та 12 ГБ (ці версії коштуватимуть відповідно 380 доларів, 420 доларів та 460 доларів). Попереднє замовлення буде доступне вже сьогодні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.