Експерти розповіли про головні особливості iPhone SE 2021

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що з моменту виходу iPhone SE 2 пройшло трохи більше місяця, інсайдери почали публікувати дані стосовно особливостей третього покоління “SE”. Головною фішкою майбутнього апарату називається додавання другого сенсора в основний блок камер. Завдяки цьому, смартфон підтримуватиме фірмовий нічний режим зйомки.

Одним з перших про це сповістив портал MacWorld. У джерелі відзначається висока ймовірність того, що третє покоління iPhone SE – це смартфон, який раніше анонсував аналітик Мін-Чі Куо. На думку інсайдера, його випустять наступної весни. Однак, навіть за рік до релізу деякі дані характеристик в мережу вже просочилися.

За попередніми даними, апарат буде оснащений дисплеєм з діагоналлю 5,5 або 6,1 дюйма. Швидше за все в iPhone SE 2021 приберуть фізичну кнопку «Додому», чого не зробили з версією 2020 року. Також Мін-Чі Куо передбачає наявність опцій розблокувати Face ID і Touch ID. Модуль дактилоскопічного сканера розмістять на бічній грані корпусу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Говорячи про додавання другого сенсора в основному блоці, обидва об’єктиви (ширококутний і телевик) матимуть матриці по 12 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.