Смартфони

Ексклюзивні рендери Samsung Galaxy Note 20 підтверджують великий розмір і дзеркальний дизайн

Share

У наші руки потрапили найперші якісні рендери Samsung Galaxy Note 20 . Джерелом виступив експерт xleaks7 Девід Ковальский який сказав, що Samsung все ще працює над деякими частинами цього флагмана, тому є елементи, які не можуть бути підтверджені на даний момент. Однак це найактуальніша модель Galaxy Note 20, яку ви знайдете зараз.

Розміри

Розміри пристрою становлять 161,8 х 75,3 х 8,5 мм. Це робить цей пристрій трохи більшим ніж на пів міліметра товстішим, ніж Note 10 і Note 10 Plus минулого року. Але з точки зору загального розміру Note 20 буде значно більший Note 10 і ближчий до розміру Note 10 Plus. Це змушує замислитися, якого розміру буде Note 20 в цьому році.

Він приблизно такої ж товщини, як Galaxy Note 9. Експерти сказали, що це розміри для меншого Note 20 в цьому році, припускаючи, що щось на зразок Note 20 Plus також буде в найближчому майбутньому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайн

З точки зору дизайну теж не буде ніяких змін. Samsung, здається, перемістив кнопку «додому» і регулятори гучності зліва направо. У телефону будуть тонкі лицьові панелі, а його габаритні розміри складають 155,4 x 69,1 мм, це рівно 6,7″ екран. На передній панелі також є камера з дірочкою.

S-Pen, який є основною фішкою для Note, також був переміщений в іншу сторону, поруч з портом USB Type-C в середині нижньої частини. Лоток для SIM-карти знаходиться у верхній частині телефону, а модуль задньої камери дуже схожий на Galaxy S20 Ultra. Відповідно до моделями Samsung, у Note 20 повинна бути камера, аналогічна S20 Ultra, враховуючи, що вона була кращою в цьому році.

Модуль задньої камери має довжину 38,1 мм і ширину 21,9 мм. Samsung все ще працює над камерами, тому ми поки не можемо підтвердити, якими вони будуть. Крім того, телефон має злегка округлий дизайн ззаду, вигнуті краї, що є ще однією подібністю з S20 Ultra, і майже повністю плоска задня сторона.

Дата анонсу

Очікується, що Galaxy Note 20 буде випущений в двох розмірах в серпні цього року. Як згадувалося раніше, специфікації в цій статті для звичайної версії Note 20.

Висновок

Експерт Девід Ковальский впевнений, що розміри, згадані тут, є остаточними, і це найсучасніша модель, яку ви знайдете зараз. Ми повідомимо вам більш детальну інформацію про камери телефону і інше в майбутньому. Ідея цієї статті полягала в тому, щоб показати, як буде виглядати фаблет і його розміри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Такого ніхто не очікував: ПриватБанк прийняв важливе рішення щодо кредитних лімітів клієнтів

    Фінансова установа «ПриватБанк» розкрила своїм клієнтам процес розрахунку кредитного ліміту по банківській карті. Багато українців…

    07.05.2024

    Apple випустила чохол-клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro (2024)

    Для iPad Pro (2024) на чіпі M4 вийшло два нових аксесуари: Apple Pencil Pro з…

    07.05.2024

    Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

    Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій,…

    07.05.2024

    Google представила новий недорогий смартфон Pixel 8a

    Сьогодні, 7 травня, компанія Google нарешті представила доступний смартфон Pixel 8a зі свіжим дизайном, яскравими…

    07.05.2024

    Представлений Apple Pencil Pro – стілус для справжніх профі

    Компанія Apple представила новий стілус Apple Pencil Pro, який буде сумісний з новими iPad Pro…

    07.05.2024

    Apple припинила випуск iPad 9

    Apple перестане випускати iPad дев'ятого покоління, пише MacRumors. Рішення пов'язане з появою нових планшетів iPad…

    07.05.2024