Ексклюзивні рендери Samsung Galaxy Note 20 підтверджують великий розмір і дзеркальний дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У наші руки потрапили найперші якісні рендери Samsung Galaxy Note 20 . Джерелом виступив експерт xleaks7 Девід Ковальский який сказав, що Samsung все ще працює над деякими частинами цього флагмана, тому є елементи, які не можуть бути підтверджені на даний момент. Однак це найактуальніша модель Galaxy Note 20, яку ви знайдете зараз.

Розміри

Розміри пристрою становлять 161,8 х 75,3 х 8,5 мм. Це робить цей пристрій трохи більшим ніж на пів міліметра товстішим, ніж Note 10 і Note 10 Plus минулого року. Але з точки зору загального розміру Note 20 буде значно більший Note 10 і ближчий до розміру Note 10 Plus. Це змушує замислитися, якого розміру буде Note 20 в цьому році.

Він приблизно такої ж товщини, як Galaxy Note 9. Експерти сказали, що це розміри для меншого Note 20 в цьому році, припускаючи, що щось на зразок Note 20 Plus також буде в найближчому майбутньому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайн

З точки зору дизайну теж не буде ніяких змін. Samsung, здається, перемістив кнопку «додому» і регулятори гучності зліва направо. У телефону будуть тонкі лицьові панелі, а його габаритні розміри складають 155,4 x 69,1 мм, це рівно 6,7″ екран. На передній панелі також є камера з дірочкою.

S-Pen, який є основною фішкою для Note, також був переміщений в іншу сторону, поруч з портом USB Type-C в середині нижньої частини. Лоток для SIM-карти знаходиться у верхній частині телефону, а модуль задньої камери дуже схожий на Galaxy S20 Ultra. Відповідно до моделями Samsung, у Note 20 повинна бути камера, аналогічна S20 Ultra, враховуючи, що вона була кращою в цьому році.

Модуль задньої камери має довжину 38,1 мм і ширину 21,9 мм. Samsung все ще працює над камерами, тому ми поки не можемо підтвердити, якими вони будуть. Крім того, телефон має злегка округлий дизайн ззаду, вигнуті краї, що є ще однією подібністю з S20 Ultra, і майже повністю плоска задня сторона.

Дата анонсу

Очікується, що Galaxy Note 20 буде випущений в двох розмірах в серпні цього року. Як згадувалося раніше, специфікації в цій статті для звичайної версії Note 20.

Висновок

Експерт Девід Ковальский впевнений, що розміри, згадані тут, є остаточними, і це найсучасніша модель, яку ви знайдете зараз. Ми повідомимо вам більш детальну інформацію про камери телефону і інше в майбутньому. Ідея цієї статті полягала в тому, щоб показати, як буде виглядати фаблет і його розміри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.