Google Pixel 4a вийде 13-го липня без XL-варіанту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки всі з нетерпінням очікують анонсу нового доступного Google Pixel 4a, компанія лише відкладає випуск далі і далі. Ми очікували анонсу нового Pixel першого червня, під час стріму запуску бета-версії Android 11, але зараз з’явилась нова інформація, яка говорить про випуск смартфона у липні. 

Якщо вірити Джону Проссеру, який раніше передбачив дату релізу доступного iPhone SE 2020, Google Pixel 4a буде анонсовано 13-го липня. Також інформатор розкрив інформацію про те, що Pixel 4a вийде без підтримки роботи в мережах п’ятого покоління. 

Google Pixel 4a повинен вийти у чорному та синьому кольорах, про білого поки інформації немає. В основі смартфона буде чіпсет Snapdragon 730, в парі з яким буде 4 ГБ оперативної пам’яті, а внутрішньої пам’яті буде два варіанти: 64 ГБ або 128 ГБ. Смартфон отримає OLED-дисплей діагоналлю 5.81 дюйма з роздільною здатністю FullHD+. За автономність буде відповідати акумулятор з об’ємом 3080 мАг зі швидкою зарядкою. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ключовою фішкою смартфона повинна стати камера, яка буде мати всі фішки попередніх поколінь смартфонів Google Pixel. Google Pixel 3a міг знімати неймовірно добре для своєї ціни, і від Google Pixel 4a ми очікуємо того самого – перемоги в тестах камери набагато дорожчих смартфонів. Однією з головних претензій до Google Pixel 3a була його автономність, яка була далеко не найкращою. Очікується, що компанія Google змінить ситуацію в новому поколінні Pixel 4a. 

Google Pixel 4a мав вийти ще на конференцію Google I/O в травні, яка була скасована і перетворена на декілька окремих заходів, одним з яких мав бути випуск першої публічної бета-версії Android 11. Згідно з останніми витоками інформації, Google Pixel 4a повинен вийти зі стартовою ціною 299$, що відчутно менше, ніж у його прямого конкурента, iPhone SE – він, нагадаю, вийшов зі стартовою ціною 399$.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.