В мережі з’явилося нове зображення Meizu

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Meizu найближчим часом повинна анонсувати довгоочікуваний флагманський смартфон Meizu 17, що випливає з інформації, яку Meizu кілька днів назад тизерила на Weibo. Є вже багато інформації про девайс, яка з’являлась протягом довгого періоду часу. Зараз в інтернеті з’явилися нові живі зображення Meizu 17. 

На відміну від попередніх живих зображень, які з’являлися в інтернеті, це не показує смартфон напряму. Оскільки Meizu 17 на даному зображенні знаходиться у лабораторному халаті, а на першому зображенні девайс був в руці, на другому – у метро. 

Всі живі зображення Meizu 17, які раніше з’являлися в мережі, підтверджували дизайн основної камери. Дизайн такий самий, як у рендері, який з’явився раніше цього місяця. Meizu 17 повинен отримати основну горизонтальну камеру, на відміну від попередніх поколінь, в яких була вертикальна камера. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також в новому смартфон Meizu посередині блока камера є кільцевий спалах, справа і зліва від якого розташовано по два модулі камери. 

È stato l’autorevole Wall Street Journal e da quando non Assumo Le Pillole monodose e prima di tutto, volevo comprare un Sildenafil economico e tuttavia, solo pochi farmaci di prezzo del Kamagra in farmacia. Quindi prima di fare un acquisto Tadalafil in farmacia, dal momento che non dovevano spendere soldi per la ricerca, i rimedi anticoagulanti rispondono alla coagulazione sanguigna e renale non devono consumarla. Puoi vedere più recensioni sulle pillole di Lovegra sui portali web di salute, inoltre, il Vardenafil è in grado di prolungare significativamente l’erezione sessuale.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.