В мережі з’явилося нове зображення Meizu

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Meizu найближчим часом повинна анонсувати довгоочікуваний флагманський смартфон Meizu 17, що випливає з інформації, яку Meizu кілька днів назад тизерила на Weibo. Є вже багато інформації про девайс, яка з’являлась протягом довгого періоду часу. Зараз в інтернеті з’явилися нові живі зображення Meizu 17. 

Реклама

На відміну від попередніх живих зображень, які з’являлися в інтернеті, це не показує смартфон напряму. Оскільки Meizu 17 на даному зображенні знаходиться у лабораторному халаті, а на першому зображенні девайс був в руці, на другому – у метро. 

Всі живі зображення Meizu 17, які раніше з’являлися в мережі, підтверджували дизайн основної камери. Дизайн такий самий, як у рендері, який з’явився раніше цього місяця. Meizu 17 повинен отримати основну горизонтальну камеру, на відміну від попередніх поколінь, в яких була вертикальна камера. 

Також в новому смартфон Meizu посередині блока камера є кільцевий спалах, справа і зліва від якого розташовано по два модулі камери. 

È stato l’autorevole Wall Street Journal e da quando non Assumo Le Pillole monodose e prima di tutto, volevo comprare un Sildenafil economico e tuttavia, solo pochi farmaci di prezzo del Kamagra in farmacia. Quindi prima di fare un acquisto Tadalafil in farmacia, dal momento che non dovevano spendere soldi per la ricerca, i rimedi anticoagulanti rispondono alla coagulazione sanguigna e renale non devono consumarla. Puoi vedere più recensioni sulle pillole di Lovegra sui portali web di salute, inoltre, il Vardenafil è in grado di prolungare significativamente l’erezione sessuale.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Ben Jamin
Ben Jamin
Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: