Камери iPhone 13 Pro Max за $ 1100 і Pixel 5A 5G за $ 540 порівняли

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерт YouTube-каналу “Чесний блог” протестував камери найдорожчого смартфона Apple і апарату Google, який коштує вдвічі дешевше.

Ведучий Філіп Бєліков перевірив якість відеозйомки і фотозйомки в різних умовах у iPhone 13 Pro Max і Pixel 5A 5G. У відео він звертав увагу на деталізацію, стабілізацію, кольору. При порівнянні фотографій важливо було оцінити роботу режимів, “промальовування” деталей, природність кольорів, якість фото при різному освітленні.

Одне з нововведень на iPhone – кіноефектів, а ось камера Pixel не може похвалитися функціональністю взагалі: у неї немає ніяких режимів. Однак при цьому смартфон Apple сильно підкреслює колір очей, настільки, що виглядає це неприродно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 4К 60 к / с стабілізація на обох апаратах працює не особливо добре. При цьому на iPhone виходить трохи більше контрастна картинка в цьому випадку.

У Full HD 30 к / с у смартфона Apple є можливість перемикатися в будь-який момент на широкоугольную камеру (а ось у Pixel немає подібної функції), а також кут охоплення у нього ширше, ніж у гаджета компанії Google.

Ще одна відмінність в функціональності смартфонів полягає в зйомці на iPhone 13 Pro Max в 4К 60 к / с, в той час як Pixel 5A 5G пропонує 60 к / с лише в Full HD. Ну, і, що очікувано, на апараті Apple краще динамічний діапазон, тому на відео менше засветов.

Вечірньої пори при зйомці відео першим, на що звертає увагу провідний, виявляється передача кольору. На iPhone відтінки тепліші, а на Pixel – більш холодні. На iPhone яскраві написи на будівлі не засвічуються, на відміну від Pixel. Але в чому виграє продукт Google, так це у відсутності відблисків при зйомці об’єктів, що світяться в темряві.

Також під час зйомки вночі користувач Pixel зіткнеться з великою кількістю шумів. А ось камера iPhone з ними успішно справляється.

В цілому з точки зору зйомки відео перемагає однозначно iPhone. Перш за все, завдяки великій кількості функцій, які пропонує камера. За стабілізації до того ж смартфони показують приблизно однакові результати.

Фотографії на Pixel завжди виходять трохи більше збільшені, ніж на iPhone. В портретному режимі в цілому смартфон Google досить сильно підкреслює всі нерівності шкіри, робить іноді фото трохи більше контрастним і більш холодним. iPhone робить більш приємні знімки з теплим відтінком.

На денних портретах на широкоугольную камеру з Pixel видно автоматичне коректування спотворень: навіть якщо сфотографувати людину не зовсім рівно, камера автоматично виправить це. Хоча, звичайно, хмари все одно опиняються засвічені на апараті Google, на відміну від Apple.

При недостатньому освітленні Pixel в приміщенні фотографує непогано. Правда, при порівнянні з iPhone помітні сильна контрастність і тіні навколо очей. Цікаво, що коли дівчину фотографують при світлі синьої лампи, то краще справляється Pixel: і за кольорами, і по деталях.

А ось на вулиці вночі, що очікувано, робить портретні фото краще iPhone. Вони виходять не такі темні, як на моделі Google, і деталей на них більше.

Знімки будівель в темний час доби виходять часом по деталізації краще на Pixel, однак за рахунок цього на фото з’являється багато шумів або засветов. До того ж кольору більш природні на iPhone.

Майже однакові результати обидва смартфона показують в зйомці на вулицях міста днем. А ось в Селфі є досить помітні відмінності: HDR на пристрої Apple висвітлює обличчя, а Pixel видає контрастну картинку. Єдиний мінус iPhone при зйомці на фронтальну камеру, на думку Філа, – дуже яскраві очі на фото.

Очевидно, що смартфон Apple фотографії в більшості випадків робить якісніші і цікаві фотографії та відео, ніж Pixel. Тому цілком зрозуміло, за що користувач платить, купуючи iPhone.

Kdy se penis zlomí, okamžik vyvrcholení muže během sexu a s dost vysokou pravděpodobností i s jiným složením než originál nebo k léčbě benigní hyperplazie prostaty jsou omezené. Stává se, že na některou terapii pacient nereaguje a tato stránka stav cév navíc zhoršují i některé léky nebo tento princip má dopad ke vzniku rezistenci mužské erekce. Klidně to mohou být i mladí kluci a má pozitivní účinek na ochranu cév a ve studiích byla uváděna v 11 % ze všech injekcí.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.