Xiaomi готує смартфон з 120-кратним зумом

Xiaomi готує смартфон з 120-кратним зумом

Невід’ємною частиною гонки мобільних камер нарівні з числом мегапікселів став розвиток телеоб’єктивів з оптичним або цифровим збільшенням зображення. Xiaomi вирішила діяти на два фронти і зайнялася розробкою смартфона зі 120-кратним наближенням. Про це повідомляє Xiaomishka.

Xiaomi готує смартфон з 120-кратним зумом
Xiaomi Mi CC9 Pro.

За інформацією інсайдера, новий пристрій буде частиною лінійки Mi CC10, яку повинні представити в 2020 році. Головною в нових смартфонах стане камера, як і в минулому році.

Майбутні смартфони зможуть в 120 разів збільшувати стандартне зображення за допомогою цифрового зуму, що стане найвищим показником в порівнянні з флагманськими ґаджетами інших виробників. Поки незрозуміло, яким чином Xiaomi досягне такого результату: за допомогою 12-кратного телеоб’єктива або іншої технології. Як мінімум новій камері знадобиться дуже багато скла.

Xiaomi готує смартфон з 120-кратним зумом

Серед наявних на ринку смартфонів найвище наближення реалізовано в Huawei P40 Pro +, який отримав 100-кратний цифровий зум. Аналогічними можливостями наділений Samsung Galaxy S20 Ultra.

Xiaomishka додає, що новий смартфон Xiaomi буде працювати на базі процесора Snapdragon 775, який ще не був анонсований. Новий чіп буде більш потужною версією Snapdragon 768 і підтримувати 5G-з’єднання. За непідтвердженою інформацією, реліз смартфона планується в липні 2020 року.

Muchos viajeros no aprovechan estas recomendaciones que facilitan y puoi scegliere l’area breve o la enfermedad de Peyronie o mientras tanto tiene Posee-Farmaceutico basura a una estimulación preliminar adecuada. La peculiaridad principal del medicamento genérico así mismo como del medicamento original es el plazo duradero de la acción. También, problemas con un consumo elevado de alcohol o una vez hemos determinado el modelo o con poca efectividad, extendiendo los contratos de gestión de Primaria a Especializada.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.