Вчений розповів про лікування близько 1 тис пацієнтів від коронавірусу за допомогою його нової методики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчені та лікарі по всьому світу прямо зараз займаються пошуком дієвої вакцини від коронавірусу COVID-19. То тут, то там з’являються заяви про те, що комусь вдалося знайти такі бажані ліки від нового вірусу. Так, наприклад, керівник дослідницької групи з Франції розповів про лікування близько 1 тис пацієнтів за допомогою його нової методики.

За словами Дідьє Рауля, в його інституті проходило лікування близько 1004 особи, 1003 з яких в кінцевому підсумку вилікувалися і лише один пацієнт помер. Вчений розповів , що для зцілення використовувалася його нова методика, заснована на протималярійних препаратах Гідроксихлорохін – саме його приймали пацієнти в поєднанні з антибіотиком азитроміцином.

Щоправда, знайшлися і експерти, які оцінюють відкриття Рауля досить скептично. Так, наприклад, професор системної біології в Університетському коледжі Лондона Франсуа Балу заявив, що результати перших двох робіт за новою методикою абсолютно ні про що не говорять: “Більшість пацієнтів одужують від інфекції COVID19, з лікуванням гідроксихлорохіном або без нього” , – написав фахівець в своєму особистому Twitter-акаунті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.