Євген Комаровський назвав причини високого рівня захворюваності коронавірусом в Італії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Євген Комаровський назвав причини, що призвели до такого високого рівня захворюваності коронавірусів в Італії. На запитання глядачів знаменитий доктор відповів на своєму офіційному сайті.

Євген Комаровський розповів, що Італія постраждала від коронавіруса так сильно з кількох причин. По-перше, в цій країні дуже багато літніх людей, а саме вони знаходяться в групі ризику. По-друге, італійці досить велелюбна нація, яка обожнює цілуватися і обніматися з майже не знайомими людьми, та до того ж вони часто проводять час в компанії однолітків за вечерею або обідом в ресторанах і кафе. По-третє, Італія надто багато часу втратила на самому початку. Громадяни цієї країни довгий час не реагували на необхідність введення жорсткого карантину. За словами Євгена Комаровського, можливо, якби ВООЗ не оголосила пандемію, італійські старики так би тихо помирали кожен в своєму будинку під наглядом сімейного лікаря, який перш ніж відправити стару пацієнтку в лікарню, почав би підраховувати, скільки і хто за це повинен заплатити. Однак після оголошення пандемії цих бабусь і дідусів почали збирати разом, де вони активно обмінюються інфекціями. Також летальність підвищує госпітальна флора і неадекватні умови. Хворі часто лежать в напівприспособлених приміщеннях.

При цьому Євген Комаровський переконаний, що отриманий медиками досвід не пройде даремно. Якщо коронавірус прийде знову, наприклад, через рік, алгоритми дії, медичні протоколи та карантинні заходи виявляться зовсім іншими, пише видання Nation-News.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.