Вчені розповіли, як пізній сніданок і рання вечеря допоможуть схуднути

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перший прийом їжі потрібно почати не раніше десятої ранку, а найбільш прийнятний час для вечері: близько 18:00.

Фахівці Університету Суррея дали пораду людям, охочим схуднути. Для цього їм потрібно пізніше снідати і раніше вечеряти. Такий режим дає можливість втратити в два рази більше зайвої маси, ніж будь-які інші.

Для підтвердження своєї теорії наукові співробітники Університету провели досвід, запросивши декількох добровольців. Вчені забороняли їм приймати їжу після вечері і до ранку наступного дня. Люди їли менше жирного і солодкого і пили менше алкоголю. В результаті респонденти за десять тижнів експерименту втратили 2% від своєї маси.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчені повідомили, що учасники досліду втратили великий обсяг ваги через зміну часу вживання їжі. Зниження рівня жирів вони пов’язали з тим, що організм починав більш активно спалювати запаси енергії. Під час збільшення періоду голодування з шостої вечора і до десятої ранку респонденти втрачали більше жирових резервів під шкірою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОvladtime.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com