Отримано фото і відео місячної поверхні з китайського зонда. Він повернеться на Землю з пробами грунту

Нові подробиці місячної місії Китаю.

View of Moon limb with Earth rising on the horizon. Footprints as an evidence of people being there or great forgery. Collage. Elements of this image furnished by NASA. /urls: https://images-assets.nasa.gov/image/as11-44-6551/as11-44-6551~orig.jpg https://images.nasa.gov/details-as11-44-6551.html https://images.nasa.gov/details-as17-145-22285.html https://images.nasa.gov/details-as11-40-5964.html https://solarsystem.nasa.gov/resources/429/perseids-meteor-2016/
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше стало відомо, що Китай відправив на Місяць ракету із зондом і місяцеходом на борту. А все щоб доставити на Землю проби ґрунту і каміння. Ось перші знімки і відео, які отримані з цього зонда на Місяці. Приємного перегляду.

Зонд здійснив м’яку посадку на поверхню Місяця. За кілька метрів до контакту із супутником Землі двигуни були відключені. А сама трансляція потрібна була не тільки для розважальної трансляції на китайському телебаченні. А ще й для маневрування самого літального апарату. Адже поверхня нерівна через кратери і усипана камінням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.