Всі недоліки iPhone 11 після чотирьох місяців користування

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Я користуюся iPhone 11 вже більше 4-х місяців. Купила його в січні, через пару місяців після початку продажів.

До цього у мене був iPhone 8 Plus, до якого я мала тільки дві претензії: застарілий форм-фактор і навелика ємність флеш пам’яті на 64 ГБ. До моменту покупки айфона 11, в 8 Plus не було вільного місця.

В результаті ризикнула, взявши iPhone 11 і до цих пір не шкодую. Він радує кожен день, хоч і є кілька недоліків. Але про все по порядку…

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей відмінний, рамки не дратують

Коли я купувала iPhone 11, подумки була готова до того, що його екран не буде таким же чітким, як у 8 Plus. Але побоювання були марними.

Так, кількість пікселів на дюйм у них сильно відрізняється: 326 в iPhone 11 і 401 в iPhone 8 Plus. Однак в реальному житті різниці немає. Шрифти і дрібні елементи такі ж чіткі, дивитися фільми на такому екрані приємно.

До передачі кольору ніяких претензій немає. Він завжди був ідеальний в айфонах. Яскравості вистачає навіть в сонячний день. Проблема може виникнути тільки на пляжі, коли iPhone автоматично знижує яскравість через нагрівання.

В iPhone 11, як і в інших пристроях Apple, є Haptic Touch. Ця технологія прийшла на заміну 3D Touch. Тепер для виклику додаткового меню треба не сильно, а довго натискати на екран. В принципі, різниці ніякої немає.

Звикати до Haptic Touch мені не довелося, тому що за місяць до покупки iPhone 11 я відключила 3D Touch на iPhone 8 Plus.

Рамки великі, від цього нікуди не дінешся. Навіть в дешевих Xiaomi вони менші.

Але за чотири місяці використання iPhone 11, я звертала увагу на рамки два рази, коли безпосередньо порівнювала свій смартфон з iPhone X і iPhone 11 Pro.

За півроку на екрані не з’явились мікроподряпини. Смартфон завжди ношу в кишені і ніколи не кладу екраном вниз, навіть в чохлі.

Матеріали залишають бажати кращого

Сумую за часами, коли айфони були зроблені повністю з алюмінію. У мене iPhone 11 зеленого кольору, я часто користуюся ним без чохла. Варто взяти його в руки, як на корпусі відразу ж з’являються сліди , а якщо пальці вологі, то ще залишаються неприємні розводи. Раніше не звертала уваги на це, однак трохи неприємно.

Ще дуже сподобалося матове скло в iPhone 11 Pro. Можливо, це ідеальний компроміс між металевим і скляним корпусом. Все-таки бездротову зарядку втрачати не хочеться.

Продуктивності вистачить на кілька років

Розповідати про продуктивність не дуже цікаво, тому що з нею взагалі ніяких проблем немає. Зараз різницю у швидкодії можна помітити хіба що при завантаженні важких сайтів і редагуванні відео і аудіо.

В Call of Duty Mobile навіть в найбільш напружених сценах стабільні 60 FPS.

Природно, зі звичайними додатками iPhone 11 справляється відмінно.

Я мало не кожен день пишу новини на сайт з нього і ще жодного разу у мене не було ситуації, коли додаток вилетів з багатозадачності.

Що стосується пам’яті, то мені поки що 128 ГБ вистачає. Я часто знімаю відео в 4K 60 FPS, а в такому режимі пам’ять швидко забивається. Якщо ви теж хочете знімати з максимальною роздільною здатністю, то версія на 64 ГБ точно не для вас.

Акумулятор не втратив ємності за 4 місяці

Я до цих пір не можу точно відповісти на питання Скільки тримає iPhone 11? Я просто не слідкую за тим, як витрачається заряд.

До вечора iPhone 11 протягне, якщо не запускати ігри і не працювати на ньому. В іншому випадку буде потрібно 1-2 додаткові зарядки. Яскравість у мене завжди включена на максимум, якщо її зменшити, то час автономної роботи помітно збільшиться.

Зазвичай я заряджаю айфон один раз протягом робочого дня. Добре, що є швидка зарядка, без неї було набагато гірше. На ніч залишаю телефон на бездротовій зарядці.

У такому режимі за 4 місяці мій iPhone 11 не втратив ємності акумулятора.

Основна камера 🔥, а ультраширококутна 💩

Нарешті я дійшла до найцікавішого. Основна камера робить відмінні знімки в будь-який час. Неважливо які умови, камера iPhone 11 гарантовано видасть хороший результат.

Ультраширококутну камеру, на жаль, не можу так само похвалити. Вона робить непогані знімки при хорошому освітленні, але ввечері про неї можна забути.

Чи потрібен ультраширококутник? Скоріше так ніж ні. Все ж з його допомогою можна зробити незвичайну фотографію.

Основна камера

Ультраширококутна

Бувають ситуації, коли iPhone 11 в портретному режимі промахується і неправильно розмиває фон, але таке трапляється рідко.

Головною гідністю портретного режиму на iPhone 11 є той факт, що фотографії робляться на камеру зі світлосилою ƒ / 1.8. Після iPhone 8 Plus з телевиком ƒ / 2.8 це як ковток свіжого повітря.

Нічний режим є скоріше приємним доповненням. Нормальний знімок можна отримати, тільки якщо в кадрі немає рухомих об’єктів.

З нічним режимом
Без нічного режиму
З відео айфони завжди справлялися краще за всіх, «одинадцятий» не виняток.

Фокус ніколи не стрибає, стабілізація згладить будь-яку тряску, а 4K 60 FPS працює без будь-яких обмежень.

Фото на фронталку. Не завжди ідеально розмиває фон, але для інстаграму підійде.

iPhone 11 вас точно не розчарує

Кому варто купувати iPhone 11? Всім, хто не хоче витрачати гроші на iPhone 11 Pro і 11 Pro Max. Ви зможете непогано заощадити, але при цьому отримати відмінний смартфон, який буде без проблем справлятися з усіма завданнями ще мінімум три роки.

iPhone XR або iPhone 11? У мене теж був такий вибір, до того ж різниця в ціні невелика. Декілька тисяч ви доплачуєте за ультраширококутну камеру, нічний режим, аудіозум, новий процесор, додатковий гігібайт оперативної пам’яті, покращену автономність і вологозахист.

Окремо, це не найвагоміші причини для покупки iPhone 11, але в сукупності вони пояснюють доплату.

Якщо у вас залишилися якісь питання по iPhone 11, задавайте в коментарях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.