Google розпочала продаж своїх бездротових навушників Pixel Buds 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через пандемію коронавірусної інфекції компанії дещо змінили формат презентацій, нещодавно компанія Apple без будь-якого шуму представила бюджетний iPhone SE 2 покоління. Зараз же, без зайвого галасу Google випустила Pixel Buds 2 – TWS-навушники, показані понад півроку тому разом з четвертим «Pixel».

Bluetooth тут не четвертої версії, як раніше вважалося, а п’ятої версії. Але 12-мм драйвери все ще є в цих навушниках.

Інших характеристик, крім розміру, Google не розкриває. І воно, насправді, правильно: вам не дадуть жодного уявлення про звучання цифри технічних характеристик. Зараз з’явилися огляди видань, яким повезло першим протестувати гаджет. Тепер ми можемо дізнатися, що про навушники думають журналісти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
У навушників є можливість швидкого підключення до девайсів з Android 6.0 і старше. Джерело: Google

Google Pixel Buds другого покоління – довгоочікувані навушники. Минуле покоління відстало від ринку через шнурок, що їх об’єднує, а тепер Google нарешті випустила TWS. І вони хороші. Але тільки якщо ви дуже прив’язані до Google Assistant.

За $ 179( 4 845 гривень) ви отримаєте непогану якість звуку, але і пасивну шумоізоляцію, це трохи розчаровує, (щоправда це точно краще, ніж у AirPods першого і другого поколінь), і баси тут не найкращі.

В цілому весь огляд Кріс Велч порівнює навушники з Jabra Elite 75t – вони коштують однаково, тому порівняння доречне.

Заявлена ​​Google функція Adaptive Sound, яка вирівнює рівень гучності залежно від навколишнього вас шуму, працює не найкращим чином.

Швидкість роботи перекладача близьке до досконалого, але поки він все ще трохи засмучує, створюючи незручні паузи в спілкуванні.

Немає ніякого налаштування еквалайзера, але самі по собі навушники звучать досить добре. Бас тут зовсім непоганий, але для металу, хіп-хопу та електроніки він не дуже годиться:

«До прикладу, з Rage Against The Machine – Take The Power Back риф бас-гітари і ударні спочатку були великими і енергійними. Але коли вступає вся група, ця ритм-секція стає стриманою. Те ж саме для Phantogram – In A Spiral. Гучний біт пригнічений на Pixel Buds, де він величезний і стукає в інших навушниках. Знову ж, бас тут хороший, йому просто потрібно трохи більше звуку, щоб він міг забезпечити правильну основу. На повній гучності ця проблема починає вирішуватися сама собою, але деякі з нас не хочуть постійно слухати музику на 100%. – Біллі Стіл, Автор Engadget

Плюси: зручність форми, відмінне сенсорне управління, цілісний звук, хороша ціна і відмінний помічник.

Мінуси: Adaptive Sound поки не працює нормально, немає активного шумодавлення, малий термін служби батареї (5 годин + 19 від кейса), а також не можна налаштувати звук на свій смак.

Що з цього можна винести? Що навушники зручні, але не дуже, звук у них хороший, але бас не дуже, хоча він нормальний.

У продажу з'явиться чотири кольори навушників. Кейс у всіх буде білим

Навушники – дуже персоналізований аксесуар. Звук якихось моделей може вам сподобатися, а може і не дуже. У вас можуть виникнути проблеми з формою навушників, а можуть і не виникнути.

В цілому Google зробила дуже гарні навушники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.