Порівняли дорогі камерофони: Huawei P40 Pro проти Xiaomi Mi 10 Pro

Результати не здивували

Порівняли дорогі камерофони Huawei P40 Pro проти Xiaomi Mi 10 Pro
фото: TechZG
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В поточному році китайський техногігант Xiaomi припинив реалізацію бюджетних флагманських смартфонів, які вдвічі або навіть значно дешевші флагманів лідерів ринку, до прикладу Samsung і Apple. Mi 10 Pro в Європі коштує 1000 євро( 29,700 гривень за актуальним курсом), тобто є прямим конкурентом в тому числі для Huawei P40 Pro.

Дані пристрої, а точніше їхні флагманські камери, і протестував автор відео, яке ви можете переглянути нижче. Причому порівняв в різних режимах і фото, і відео. Хіба що немає матеріалів в темний час доби.

В цілому висновки кожен може зробити сам, але дещо ми відзначимо. По-перше, відео за замовчуванням флагман Huawei знімає на ширококутну камеру, що вже сильно виділяє отриманий матеріал. Стабілізація самого відео в моделі P40 Pro краща, як на основному датчику камери, так і на фронтальній камері. Також можна виділити можливість зближувати відео в процесі зйомки аж до 15х.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А ось динамічний діапазон під час зйомки відео вирізняється кращою якістю у Xiaomi Mi 10 Pro, причому саме у відео – на фотографіях він кращий якраз у флагмана Huawei. Також відео на флагман Xiaomi виходить трохи теплішим.

Що стосується фотографій, складних умов майже не було, тому відзначити можна хіба що трохи кращу деталізацію у P40 Pro при зйомці з великим наближенням.

Хочемо нагадати нещодавно Xiaomi Mi 10 Pro порівняли з iPhone 11 Pro по швидкодії. Як виявилось, обидва мобільних пристроїв працюють приблизно з однією швидкістю, а будь-які недоліки, як правило, криються саме в програмному забезпеченні і операційних системах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.