Огляд Lenovo Tab P11 Pro (2nd Gen) – ідеальний планшет для мультимедійних та креативних задач

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Lenovo пропонує багато планшетів на будь-який смак, але коли мова йде про топові рішення, на її варіанти не так часто звертають увагу. Ми вирішили протестувати Lenovo Tab P11 Pro (2nd Gen), який пропонує дуже непоганий перелік характеристик та можливостей, і тепер готові поділитися з вами своїми враженнями.

Дизайн та дисплей

У Lenovo Tab P11 Pro (2nd Gen), у нашому випадку, використовується тонкий сірий корпус. Вага планшета складає лише 480 грамів, завдяки чому його зручно використовувати як двома, так і однією рукою. Корпус планшета має стильний двотоновий дизайн.

Діагональ дисплея складає 11.2 дюйма, роздільна здатність – 2560 х 1536 пікселів, яскравість – 420 ніт, а частота оновлення – 120 Гц. Цей OLED-дисплей має підтримку Dolby Vision, а також глянцеве покриття екрану. Підтримується 10-точковий Multi-touch.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Апаратне забезпечення та автономність

За роботу планшета відповідальний восьмиядерний чіпсет MediaTek Kompanio 1300T, у парі з яким працює 8 ГБ оперативної пам’яті. Об’єм внутрішньої пам’яті, у нашому випадку, складає 256 ГБ. У цілому, апаратне забезпечення планшета пропонує дуже хороший рівень продуктивності, і об’єму пам’яті вистачить для користувача з будь-якими потребами.

За автономність моделі відповідальний акумулятор об’ємом 8000 мАг, який забезпечує чудову автономність – модель гарантовано проживе дуже активний робочий день без розетки. Слід зазначити, що підтримується швидка зарядка Quick Charge 3.0, яку можна назвати швидкою “з натяжкою”, враховуючи об’єм акумулятора. Тим не менше, це не повинно стати проблемою, адже планшет майже завжди матиме потребу у зарядці лише вночі, після повноцінного інтенсивного робочого дня.

Стандарти підключення та фішки

Модель Lenovo Tab P11 Pro (2nd Gen) має єдиний роз’єм підключення USB-C, при цьому використовується протокол USB 3.2 Gen 1. Варто зазначити, що HDMI для підключення зовнішнього монітора та традиційного мініджека 3.5 міліметра для підключення навушників кабелем немає. Зі стандартів бездротового зв’язку слід згадати про Wi-Fi 802.11ax (Wi-Fi 6), а також про Bluetooth 5.1.

Модель оснащена стилусом Lenovo Precision Pen 3, який можна назвати однією з основних фішок планшета. Справді, використовуючи планшет зі стилусом, можна отримати набагато приємніший користувацький досвід у багатьох сценаріях, порівнюючи зі звичайним використанням планшета. Також варто згадати про чотири динаміки JBL потужністю по 1 Вт, завдяки яким планшет забезпечує чудовий звук. Крім цього, модель оснащена слотом карти пам’яті формату microSD, що буде зручно для передачі файлів, але навряд чи буде необхідність постійно використовувати microSD карту, враховуючи об’єм внутрішньої пам’яті 256 ГБ.

Висновки

Модель має дуже хороший перелік характеристик та фішок: великий та плавний екран, дуже хороший об’єм пам’яті та потужний процесор. Окрім цього, слід згадати про підтримку стилуса, широкий набір фішок та приємний дизайн. Словом, планшет явно варто розглядати, як варіант для покупки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.