Огляд Lenovo Tab P11 Pro – продуктивний планшет зі стилусом для щоденних задач

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Lenovo пропонує численні цікаві рішення на ринку персональних комп’ютерів, але мова не лише про десктопи та ноутбуки, але й про комп’ютери інших форматів. Так, планшети, особливо рішення зі стилусами, давно стали альтернативою ноутбукам для людей різноманітних творчих професій – художників, дизайнерів, тощо, і загалом дуже хороші в ролі мультимедійних девайсів. Нам вдалося протестувати одне з останніх рішень компанії Lenovo, планшет Tab P11 Pro, і ми готові поділитися своїми враженнями.

Дизайн та дисплей

У Lenovo Tab P11 Pro використовується досить лаконічний в плані дизайну алюмінієвий корпус, який, тим не менше, дуже зручний та приємний. Товщина моделі у найтоншій частині складає лише 5.8 міліметра, завдяки чому він відчувається справді технологічним девайсом. Також варто зазначити, що модель має дуже тонкі рамки довкола дисплея – їхня ширина складає лише 6.9 міліметра. Вага моделі складає 485 грамів, що неба

Lenovo Tab P11 Pro оснащений якісним 11.5-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 2560 х 1600 пікселів, який забезпечує прекрасну кольоропередачу та загалом надає чудовий користувацький досвід. Яскравість цієї панелі складає до 350 ніт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Апаратне забезпечення

За роботу Lenovo Tab P11 Pro відповідальний середньобюджетний чіпсет Qualcomm Snapdragon 730G, у парі з яким працює 6 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4x. Це непоганий процесор, який добре показує себе у щоденних завданнях і дає можливість легкого геймінгу. Об’єм оперативної пам’яті достатній для усіх задач, які можна поставити перед таким планшетом.

Об’єм внутрішньої пам’яті у Lenovo Tab P11 Pro складає 128 ГБ, чого також повністю вистачає для встановлення програм та усіх мультимедійних задач. У випадку планшетів питання пам’яті не стоїть так гостро, як на смартфонах, де значний об’єм займають фото та відео, адже планшети для зйомки не дуже підходять.

Автономність та фішки

За автономність у Lenovo Tab P11 Pro відповідальний акумулятор об’ємом 8600 мАг, який, за словами компанії Lenovo, здатний забезпечити до 15 годин при відтворенні відео та до 8 годин онлайн-серфінгу. Загалом, модель гарантовано забезпечує повний день автономної роботи, і автономність можна покращити, увімкнувши темний режим системи, адже тут використовується OLED-дисплей.

У Lenovo Tab P11 Pro використовується чотири динаміки JBL з підтримкою Dolby Atmos, які забезпечують досить хороше звучання. Модель має підтримку стилуса Lenovo Precision Pen 2 та клавіатури, розробленої для Lenovo Tab P11 Pro. Підтримується Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 та GPS. Планшет оснащений сканером відбитків пальців, але є і можливість розблокування обличчям. Основна камера включає сенсори 13 МП та 5 МП, а фронтальна представлена єдиним сенсором 8 МП.

Висновки

Lenovo Tab P11 Pro – це хороший планшет “на кожен день”, який має підтримку всіх необхідних для роботи фішок, оснащений непоганим апаратним забезпеченням та має хорошу автономність. Модель варто розглядати для покупки, якщо вам потрібен планшет зі стилусом та хорошим набором фішок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.