Огляд Lenovo Yoga 9i та Lenovo Yoga ANC Headphones – чудова робоча зв’язка

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Lenovo – це бренд, який добре відомий своїми робочими рішеннями, і одне з них нам вдалося протестувати. На цей раз мова навіть не про окремий пристрій, а про їхню зв’язку: Ноутбук Lenovo Yoga 9i 14ITL5 (82BG0082RA), та навушники Lenovo Yoga ANC Headphones Black (GXD1A39963). Протестувавши ці продукти, ми готові поділитися з вами своїми враженнями, щоб ви мали змогу самостійно скласти враження про ці продукти.

Lenovo Yoga 9i 14ITL5 (82BG0082RA) – дизайн та екран

У Lenovo Yoga 9i 14ITL5 справді преміальний дизайн та функціонал. Модель отримала кришку зі шкіряним покриттям та логотипом YOGA у верхньому лівому куті, тонкий та елегантний корпус, в якому, що важливо, змогли вмістити об’ємний акумулятор, про який ми ще згадаємо потім. Є можливість розкривати ноутбук на 360 градусів та використовувати в режимі планшета. Габарити моделі відносно невеликі: 319.4 х 216.4 х 15.7 міліметра, вага складає 1.44 кілограма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ноутбук отримав 14-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю FullHD. Це хороша IPS-матриця з яскравістю до 400 ніт, яка має підтримку сенсорного введення, частота оновлення складає 60 Гц. Якщо для задач, пов’язаних з кольорокорекцією, модель підійде не найкраще, то все решта їй вдається на “відмінно”.

Апаратне забезпечення

За роботу ноутбука відповідальний продуктивний процесор Intel Core i7-1185G7, який оснащений 4 фізичними ядрами та 8 віртуальними потоками. У парі з ним працює оперативна пам’ять стандарту LPDDR4X-4266 МГц, її об’єм складає 16 ГБ (що важливо, вона розпаяна на материнській платі).

За графічні задачі відповідальний інтегрований графічний адаптер Intel UHD Graphics, який, безумовно, не дозволить комфортно запускати найсучасніші проекти, але для кіберспортивних ігор – цілком підходить. Об’єм SSD M.2 тут складає 1 ТБ, чого більш ніж достатньо для щоденного використання.

Автономність та фішки

За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 60 Вт/год, який забезпечує хорошу автономність – повний робочий день (близько 7-8 годин) при змішаному сценарії використання. Крім цього, є підтримка швидкої зарядки, яка дозволить швидко зарядити ноутбук при потребі.

Якщо мова про фішки Lenovo Yoga 9i, то слід згадати про сканер відбитків пальців для автентифікації та чотири динаміки потужністю по 2W. В оснащення моделі входить USB 3.2 Gen2, а також два USB 3.2 Gen Type-C Gen2 та мініджек 3.5 міліметра. Підтримується Bluetooth 5.0 та Wi-Fi 802.11ax (Wi-Fi 6). З коробки ноутбук поставляється з операційною системою Windows 10 Home.

Навушники Lenovo Yoga ANC Headphones

Окрім ноутбука, ми змогли спробувати ще один продукт компанії Lenovo – навушники Yoga ANC Headphones (GXD1A39963), і нам є що розповісти про цю зв’язку девайсів. Навушники мають стильний дизайн, хорошу ергономіку, і загалом залишають приємні враження.

Головна перевага Lenovo Yoga ANC Headphones – підтримка технології активного поглинання шумів, завдяки чому навушники дозволяють зручно проводити робочі онлайн-мітинги. У навушниках використовуються 6 мікрофонів, які також забезпечують активне поглинання шумів при розмові, щоб співрозмовник чітко чув вас, а не середовище довкола вас.

Lenovo Yoga ANC Headphones підключається до пристрою через комплектний кабель по USB-C, або ж через Bluetooth 5.0 (у цьому випадку навушники можуть бути синхронізованими одночасно з двома девайсами). Автономності навушників вистачає на понад 10 годин використання (крім цього, є швидка зарядка, яка дозволяє за короткий проміжок часу зарядити навушники на досить тривалий термін роботи).

Висновки

Lenovo Yoga 9i – це хороший та автономний бізнес-ноутбук для щоденних задач, який пропонує хорошу потужність, непоганий набір фішок та інтерфейсів, а також забезпечує приємний користувацький досвід. У випадку, якщо вам потрібен компактний та продуктивний ноутбук і сподобалася ця модель, можете сміливо розглядати її, як варіант для покупки.

Lenovo Yoga ANC Headphones стануть чудовим компаньйоном для вашого ноутбука – зараз це такий самий невід’ємний аксесуар, як, наприклад, хороша мишка. Навушники легко транспортуються завдяки комплектному чохлу, мають стильний дизайн, приємний звук та підтримку активного поглинання шумів, тому явно варті вашої уваги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.