Огляд realme Pad: недорогий планшет, якого ми так довго чекали

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як випливає з назви, realme Pad це перший Android-планшет бренду, і він обіцяє запропонувати відмінну продуктивність за ціною, яка не вдарить по вашому бюджету (як і недорогі смартфони Realme). Зокрема, relame Pad є 10,4-дюймовим планшетом з процесором MediaTek Helio G80 — SoC, який повинен дати планшету достатню потужність для повсякденного використання та ігор. І на додаток до цього, Realme Pad оснащений досить великою батареєю ємністю 7100 мАг.

Судячи зі специфікацій, Realme Pad виглядає досить перспективним. Звичайно, чудовий пристрій на папері — це ще не все, тому що він працює в реальних умовах? Дізнайтесь тут, у нашому повному огляді!

Дизайн

Як перший Android-планшет, випущений Realme, бренд дійсно спробував почати все на ура, особливо з їх загальним дизайном.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme Pad має міцну алюмінієву раму, чітці гранні, анодування, прецизійну обробку та піскоструминну обробку. Унікальна хромована лінія, що проходить через матову задню панель Realme Pad, оброблену піскоструминною обробкою, додає більше деталей та піднімає звичайний дизайн планшета.

Незважаючи на великий дисплей з діагоналлю 10,4 дюйми, товщина Realme Pad складає всього 6,9 мм, що робить пристрій дуже зручним. Він досить великий для використання, але недостатньо великий, щоб стати громіздким.

Щоб завершити дизайн, Realme подбала про те, щоб кути Realme Pad були плавними. Загальна конструкція Realme Pad просто чудова, враховуючи ціну (про яку ми поговоримо трохи згодом).

Екран і звук

Одним з основних варіантів використання планшетів Android, крім використання програм для підвищення продуктивності, є щоденне перегляд відео. Враховуючи це, Realme Pad використовує чудовий екран 2K WUXGA+ (Widescreen Ultra eXtended Graphics Array Plus), який забезпечує яскраві зображення та кольору.

Хоча це не AMOLED, 10,4-дюймовий екран цілком достатньо, якщо ви хочете постійно дивитися улюблені шоу або потокове відео. Дзвінки та зустрічі Zoom також управляються краще через більший екран у порівнянні з телефоном. Єдиною проблемою буде яскравість екрана, коли ви виходите надвір. У той час як яскравість Realme Pad може досягати 360 нит, ми вважаємо, що це досить корисно тільки при споживанні статичного контенту, такого як читання блогів, електронних книг або модулів. Під час перегляду відео на вулиці та під прямим сонячним промінням вам може бути трохи складніше оцінити, що відбувається на екрані (але не сказати, що ви не можете переглянути їх повністю). При цьому, якщо ви хочете дивитися фільми на Realme Pad, ми радимо робити це в приміщенні.

Щоб додати родзинку в і без того чудовий технологічний торт, яким є Realme Pad, пристрій також оснащений динаміками Dolby-Atmos Quad, які забезпечують найкраще занурення у кіно. Чотири динаміки можуть звучати дуже голосно, але навіть на максимальній гучності динаміки не починають хропіти.

Ігри

Realme Pad оснащений процесором Helio G80 від MediaTek, процесором, з яким ми добре знайомі. І хоча на папері це може здатися застарілим, Realme знає, як правильно відкалібрувати свій процесор з його внутрішніми компонентами, щоб отримати максимальну віддачу від чіпсету і створити стабільний пристрій.

Ми протестували Realme Pad з парою ігор, і вони показали відносно хорошу продуктивність – хоча не у всіх ігра Вам вдастя виставити максимальну продуктивність.

Прості ігри працюють чудово, оскільки вони не обов’язково споживають багато ресурсів.

Для потужних ігор, таких як Asphalt 9, вам доведеться встановити низькі або середні налаштування.

Камера

Один з недоліків Realme Pad, це буде його камера, особливо задня камера. Хоча мегапікселі – це ще не все, 8-мегапіксельної задньої камери на Realme Pad недостатньо, щоб правильно робити відмінні знімки навіть при підтримуваному освітленні або навіть у денний час. Це досить дивно, тому що Realme завжди приділяла велику увагу фотоможливості своїх пристроїв, аж до моделей C початкового рівня.

Задня камера начебто для доопрацювання, просто щоб щось було. І хоча люди можуть не обов’язково вибирати свої планшети Android на основі наявних у них можливостей фотозйомки, приємно знати, що ваш пристрій здатний, коли вам це потрібно.

Фронтальна камера на Realme Pad, здається, краща, ніж її аналог із задньою камерою. Насправді наважуся сказати, що фронтальна камера є основною серед двох об’єктивів. Розташування по центру збоку дозволяє краще розташувати пристрій під кутом, коли ви використовуєте пристрій горизонтально, що в будь-якому випадку є звичайною орієнтацією планшета. Ви виглядатимете набагато краще на дзвінках у Zoom, оскільки об’єктив на передній камері також має ширший кут. Через це Realme Pad – досить гарний пристрій для групових селфі.

Звичайно, через розташування фронтальної камери використання пристрою для зйомки вертикальних портретів буде досить складним завданням через потенційні проблеми з кадруванням.

Акумулятор

Як довго Realme Pad може працювати на одному заряді завдяки чудовій якості складання та великому екрані? Відмінною особливістю Helio G80 від MediaTek є його чудове керування живленням та пристрій з колосальною внутрішньою батареєю ємністю 7100 мАг, планшет може працювати цілий день, перш ніж знову знадобиться підзарядка. У нашому повсякденному використанні ми налічуємо близько 11-12 годин змішаного використання (наприклад, ігрові сесії, можливо, 2-3 години, перегляд 1,5-годинного анімаційного фільму на YouTube та звичайне використання соціальних мереж протягом усього дня). Якщо вам потрібно підзарядити Realme Pad, він поставляється з 18-ватним надшвидким зарядним пристроєм, тому вам не доведеться занадто довго чекати, поки він знову досягне 100%.

Realme Pad також оснащений подвійним мікрофонним із шумопридушенням, що відмінно підходить для Zoom навчань.

Висновок і ціна

Незважаючи на невеличкий недолік із камерою, якість збірки, адекватні внутрішні компоненти та чудовий екран, а також супер гучний звук, Realme Pad – відмінний перший Android-планшет, пропонований брендом. Ми сподіваємося, що продукт стане успішним, тому що ми схвильовані тим, що Realme може зробити з цією лінійкою продуктів.

Realme Pad випускається у двох приголомшливих кольорах: справжній сірий і справжній золотий і матиме 3 різні варіанти: 3 ГБ ОЗП / 32 ГБ вбудованої пам’яті, 4 ГБ ОЗП / 64 ГБ вбудованої пам’яті та 6 ГБ ОЗП / 128 ГБ вбудованої пам’яті. Ціна надзвичайно конкурентоспроможна в межах 7 – 8 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.