Огляди

Розумний годинник Watch GT 3 від Huawei: чим вони можуть вас здивувати?

Share

Після перерви в пару років Huawei перезапускає успішну серію Watch GT і представляє новий розумний годинник. Нові Watch GT 3 зберігають всі переваги своїх попередників, але також радують інноваціями: передовими технологіями, якістю за доступною ціною та привабливим дизайном. Годинник був представлений на щорічному заході Huawei у Відні 24 листопада.

Іти в ногу з останньою модою та задовольняти потреби людей – щоденне завдання технологічних компаній. Тому виробники розумного годинника також намагаються відкривати нові рішення, використовувати їх і виділятися серед інших. Новий годинник серії Huawei Watch GT 3 демонструє інноваційний підхід і пропонує класичний дизайн, точні функції моніторингу стану здоров’я та спорту та розумну ціну.

Конструктивні особливості

Стиль – один із способів висловити наш внутрішній світ: речі, які ми носимо, розкривають наш настрій та показують унікальність кожного з нас. У сучасному світі розумні технології і, перш за все, розумний годинник дозволяє себе розкрити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий годинник Watch GT 3 може пропонувати дві різні моделі. Обидві моделі однаково привабливі з естетичної точки зору, але відрізняються розміром корпусу: перша – 46, а друга – 42 міліметри по діагоналі. Новий годинник виготовлений з нержавіючої сталі, тому має міцність і стійкість, як до спеки, так і до холоду.Huawei пропонує різні дизайни ремінців для обох моделей: класичні шкіряні та спортивні з нержавіючої сталі та фтореластомеру, тому кожен пристрій можна легко адаптувати до індивідуального стилю власника. Крім того, обидві моделі не тільки стильні, але й зручні, тому що вони дуже малі: 46-міліметрова модель без ремінця важить 42,6 м, а 42-міліметрова модель – всього 35 г.

Розумний екран

Екран розумного годинника – ще один важливий фактор при виборі. Зручний та розумний екран не тільки забезпечує приємну взаємодію з користувачем, а й дозволяє виявити свої творчі здібності.

Годинник GT 3 діаметром 46 мм має круглий дисплей з діагоналлю 1,43 дюйма (3,6 см), а компактніша модель з діагоналлю 42 мм – 1,32 дюйма (3,35 см). Обидві моделі оснащені сенсорним екраном AMOLED із міцним склом Corning Gorilla Glass 3 та роздільною здатністю 466×466 пікселів. Ось чому надчіткий 3D-екран із вигнутого скла забезпечує приголомшливу чіткість зображення в будь-якій точці. Немаловажно і те, що в моделях smart Watch GT 3 є великий вибір цифрових циферблатів, серед яких навіть найприскіпливіші користувачі знайдуть свій улюблений.

Живлення та акумулятор

Smart Watch GT 3 порадує не лише своїм зовнішнім виглядом, а й технічними параметрами, особливо тривалим терміном служби батареї.

Батареї нових годинників Huawei вистачає на 14 днів (або 7 днів для моделі 42 мм), що вигідно відрізняється від конкурентів. Такий час автономної роботи дозволяє користувачам Watch GT 3 уникнути постійного пошуку зарядного пристрою. Крім того, годинник підтримує операційну систему Huawei HarmonyOS, яка забезпечує зручність використання – ми можемо підключити годинник до будь-якого пристрою Android або Apple та приймати дзвінки за його допомогою.

Спорт і здоров’я

Однак можливості розумного годинника для прослуховування музики, звичайно ж, не обмежені. Одна з найважливіших функцій сучасного розумного годинника – допомога у заняттях спортом та турбота про здоров’я.Годинник забезпечує моніторинг стану здоров’я за допомогою вдосконаленого пульсометра, що підтримується новою системою TruSeen TM 5.0+, та покращеного моніторингу насичення киснем (SpO2) протягом усього дня. Крім того, пристрій може надати якісну оцінку нашого стану сну та дихання під час нього. У годиннику також є точний датчик температури, який визначає температуру шкіри на зап’ясті.

Годинник GT 3 ідеально підходить для тих, хто веде активний спосіб життя. Обидві моделі пропонують понад сотню режимів тренувань та інтегрований планувальник тренувань. Розумний годинник для навчання користувачів може в режимі реального часу надавати голосові нагадування про поточні цілі та статус тренування, підвищуючи продуктивність. Годинник відрізняється сучасними технологіями позиціонування, які дозволяють точно відслідковувати кожне тренування.

Ціна

Huawei Watch GT 3 це не бюджетні розумні годинники і відповідно цінник в них вищий середнього, але ми однозначно можемо сказати що вони вартують своїх грошей. Рекомендована ціна 46-міліметрової версії з металевим ремінцем — 9 999 грн, з фтореластомеровим — 7 999 грн; 42-міліметрової версії з металевим ремінцем — 9 499 грн, зі шкіряним — 7 499 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024