Xiaomi презентувала дизайнерський смартфон Civi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi показала нову середньобюджетну модель Civi, яка прийшла на зміну модельному ряду CC. Щоправда, у моделях CC ставка була, у першу чергу, на камеру, а тут вона зроблена на дизайн. На даний момент є інформація лише про доступність моделі у Китаї: вона буде доступна за ціною від 400 доларів за стартову версію 8/128 ГБ, при цьому топова коштуватиме 495 доларів.

За роботу смартфона відповідальний передтоповий чіпсет Qualcomm Snapdragon 778G, виготовлений за 6-нанометровим техпроцесом. По суті, це альтернатива Snapdragon 780G, який виготовляється за 5-нанометровим техпроцесом Samsung. До головних переваг чіпсета слід віднести чотири великі ядра Cortex-A78, продуктивний графічний адаптер Adreno 642L та модем X53 5G (є підтримка Wi-Fi 6E з 3.6 Гбіт/с). Графічний адаптер дозволяє запускати більшість сучасних проектів з частотою оновлення до 90 Гц.

Модель оснащена OLED-дисплеєм з діагоналлю 6.55 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та піковою яскравістю 950 ніт. Частота оновлення дисплея складає 120 Гц, а сенсорного шару – 240 Гц, він злегка загнутий по краях а також має найменшу нижню рамку серед усіх смартфонів Xiaomi – 2.55 міліметра. У екрану є підтримка HDR10+, Dolby Vision та deltaE близько 0.36. Товщина моделі складає трішки менше 7 міліметрів, при цьому смартфон важить лише 166 грамів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Civi оснащений основно камерою з головним сенсором 64 МП (1/2.0”) f/1.8 з нативним розміром пікселя 0.7 мікрометра та 1.4 мікрометра після піксель біннінгу. Також є ультраширокий сенсор 8 МП f/2.2 з кутом огляду 120 градусів та макро 2 МП. На фронтальній панелі є сенсор 32 МП, який розташований у круглому вирізі зверху дисплея.

За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 55W. За словами представників Xiaomi, модель повинна пропрацювати до 24 годин на одному заряді завдяки цьому об’єму. Також слід зазначити, що є підтримка швидкої зарядки потужністю 55W, завдяки якій його можна повністю зарядити всього за 45 хвилин. У моделі є стереодинаміки Dolby Atmos та сертифікація Hi-Res. На жаль, для підключення навушників можна використовувати лише USB-C.

Як ми вже згадували, стартова версія з 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ внутрішньої пам’яті коштує 404 долари, середній варіант з 8 ГБ оперативної та 256 ГБ внутрішньої пам’яті буде доступним за 449 доларів, а топова модель з 12 ГБ оперативної та 256 ГБ внутрішньої пам’яті буде доступною за 495 доларів. Смартфон доступний у синьому, чорному та рожевому кольорах ексклюзивно для ринку Китаю, хоча не виключений вихід для міжнародного ринку найближчим часом (в тому числі під іншою назвою).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.