Огляд Realme 8 Pro – доступний флагман

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Привабливим аспектом мобільного гаджета Realme 8 Pro є його дизайн і швидка зарядка потужністю в 50 Вт, яка заряджає батарею практично миттєво і набагато швидше, ніж у більшості інших бюджетних телефонів. Батарея також буде надійно працювати протягом доби між зарядками.

Основна відмінність від «стандартного» Android 11-ої версії – це колірна схема, так як значки додатків і шпалери за замовчуванням дуже яскраві в інтерфейсі. Існує великий набір опцій настройки, будь то форми значків додатків або значок сканера відбитків пальців. Однак попередньо встановлених сторонніх додатків немає, і не потрібно багато часу, щоб помістити ці додаткові додатки в їх власну окрему папку.

Екран

Дисплей має роздільну здатнысть 1080 x 2400, що є досить стандартним для будь-якого сьогоднішнього смартфона. Це та ж роздыльна здатнысть, що і у більшості ігор, додатків або потокових сервісів, які будуть використовуватися, хоча і нижче, ніж у більшості флагманів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Екран має 6,4 дюйма, що робить його на дотик меншим, ніж у багатьох інших телефонів аналогічної ціни, і він переривається вбудованим отвором для передньої камери в лівому верхньому кутку. Частота оновлення складає 60 Гц, що зазвичай є стандартом для телефонів за цією ціною, хоча деякі підвищують її до 120 Гц.

Камера

Запис відео тут може відбуватися аж до 4K-формату, маючи швидкість в 30 кадр / сек, а також в форматі 1080p і швидкістю 60 кадр / сек. Є новий режим камери під назвою AI Mixed Portrait, який дозволяє знімати пейзаж. Завдяки основному сенсора з високою роздільною здатністю гаджет забезпечує 20-кратний цифровий зум.

Смартфон також має основну камеру на 108 мегапікселів, і це не перший недорогий телефон, в якому є основна камера з таким високим дозволом. Крім того, до переліку камер входять: Ультраширокий 8-мегапіксельна, глубіномерная 2-мегапіксельна і 2-мегапіксельна макрокамера і чудова 20-мегапіксельна фронтальною камерою.

Слід віддати належне фронтальній камері, так як селфі виглядають чудово – вони сповнені світла і кольору. Портретний режим виходить на подив точним, в тому числі при додаванні ефекту розмитого фону в налаштуваннях зображення.

Дивно, але для телефону такої ціни тут є вбудований сканер відбитків пальців, який, як ми виявили, добре працює. Він був досить швидким у використанні і майже ніколи не підводив нас при першій спробі розблокування.

Характеристики

У смартфона встановлений чіпсет Snapdragon_720G середнього класу в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті, так що це не зовсім обчислювальна потужність. До того ж, в гаджет використовується батарея ємністю 4500 мАг. Зарядка відбувається швидко при 50 Вт, і фактично потрібно менше години, щоб знову зарядити телефон до повної потужності. Тут немає бездротової зарядки, але цього можна очікувати від телефону за такою ціною.

Крім іншого, гаджет має порт USB-C і рідкісний для новітніх моделей 3,5мм-роз’ємом для навушників, а також його регулятор гучності і кнопка живлення розташовані на правому краю телефону. Зручність використання однією рукою присутня завдяки своїм розмірам і розташуванню кнопок.

Приклади фото із смартфона:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.