Огляд Huawei Band 6: відмінний “смарт-браслет” з відстеженням кисню в крові

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом багатьох років HUAWEI, ймовірно, не був першим брендом, який приходив вам в голову для розумних пристроїв. Однак в цьому році ви повинні спочатку серйозно подумати про фітнес-трекер HUAWEI Band 6.

Дизайн

В останні кілька років ми перестали очікувати химерного дизайну від смарт-браслетів. Часто було досить простого дисплея з розумними функціями.

Але погляньте на HUAWEI Band 6. Цікаво, що Huawei оновила дизайн Band 6. Його 1,47-дюймовий прямокутний AMOLED-дисплей виділяє його серед конкурентів. Цей дисплей може майже наздогнати дисплей Huawei Watch Fit.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У порівнянні з іншим популярним смарт-браслетом, Mi Band 6, цей форм-фактор дисплея краще підходить для відображення контенту з розумною компонуванням інтерфейсу. І що ще більш важливо, більш тонкий циферблат (10,99 мм) дозволяє ремінця краще прилягати до шкіри мого зап’ястя, що значно знижує дискомфорт, який я відчуваю, коли ношу браслети протягом тривалого часу і навіть сплю з ним.

Приємний для шкіри силіконовий ремінець знімний. Huawei офіційно пропонує змінні ремінці в 4 кольорах (чорний, помаранчевий, зелений і рожевий).

Особливості фітнесу та здоров’я

Очевидно, що в цьому році HUAWEI доклала величезних зусиль для поліпшення своєї продукції, орієнтованої на здоров’я. Будучи фітнес-трекером початкового рівня HUAWEI, HUAWEI Band 6 може відстежувати всі основні дані про здоров’я, які можуть бути у вас на звичайному зап’ясті, включаючи кількість кроків, частоту серцевих скорочень протягом всього дня, SpO² протягом всього дня, спалювання калорій, стрес, сон і інші.

Він також підтримує 96 режимів тренування, що досить рідко в цьому ціновому діапазоні, хоча з 96 тільки 85 режимів підтримують базове відстеження. Завдяки підтримці професійних спортивних алгоритмів Huawei, інші 11 режимів є більш деталізованими і професійними для відстеження фітнесу. У 11 режимах, на додаток до базового відстеження активності, користувачі можуть перевірити максимальне споживання кисню, час відновлення і тренувальний стрес.

Наприклад, при відстеженні бігу група надасть вам точний маршрут, частоту і довжину темпу, тренувальний стрес, час відновлення і багато іншого. І всі ці дані будуть негайно синхронізовані з підключеним смартфоном, що ще більш детально, і додаток відповідно може генерувати коротке відео динамічного маршруту на карті.

Крім відстеження серцевого ритму протягом усього дня, Huawei Band 6 також підтримує цілодобовий моніторинг кисню в крові, який недоступний навіть на Mi Band 6. А денний моніторинг кисню в крові може добре працювати з професійним моніторингом сну, і давати користувачам більш точні записи і поради щодо поліпшення якості сну. З нашого досвіду, технологія TruSleep ™ від Huawei була більш точної і детальної у відстеженні сну, і результати виявилися кращими, ніж у Mi Band. Насправді, бюджетний трекер рідко може відстежувати вміст кисню в крові протягом всього дня.

Програмне забезпечення

Що стосується підтримки програмного забезпечення браслета, то додаток Huawei Health – одне з найбільш докладних і функціональних додатків для відстеження фітнесу, які ми коли-небудь бачили на платформі Android. Але додаток в iOS не так оптимізовано, як на Android.

Наприклад, в iOS недоступне дистанційне керування камерою, як і функція управління музикою. Але якщо ви використовуєте телефон Android, особливо телефон Huawei, підтримка програмного забезпечення цілком задовільна. Або ви також можете підключити Huawei Health до Google Fit і перевіряти всі дані про стан здоров’я в додатку Google. Але схоже, що HUAWEI Band 6 не підтримує з’єднання з іншими додатками для здоров’я.

Зокрема, програмне забезпечення самої групи досить просте, що означає, що воно не підтримує установку сторонніх додатків. Але, з іншого боку, легке програмне забезпечення також забезпечує плавний відгук на дотик. Під час нашого 10-денного використання ремінець рідко відставав або збивав мене з пантелику своїм програмним забезпеченням.

Ремінець підтримує водонепроникність 5 атм, що означає, що його можна використовувати для занять на мілководді, таких як звичайне плавання. Але для підводних занять на зразок дайвінгу він не підходить.

Час автономної роботи

Що стосується часу автономної роботи, враховуючи, що ми включили майже всі функції відстеження, у мене немає претензій до нього, так як я заряджав його один раз близько 10 днів тому. І у нього ще залишилося 13% потужності. За оцінками, його цілком безпечно носити протягом 10 днів при інтенсивному використанні без зарядки.

З огляду на те, що HUAWEI Band 6 – це добре функціональний і недорогий фітнес-трекер, він, безумовно, знаходиться у верхній частині нашого рекомендованого списку. Якщо ви просто шукаєте надійний бюджетний трекер здоров’я з хорошим програмним забезпеченням, Huawei Band 6 дійсно стане для вас безпечним варіантом у 2021 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.