Названий головний недолік Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі з’явилася достовірна інформація про те, що нова ОС не здатна запускати існуючі зараз для Windows 10 додатки, а також для більш старих версій «вінди».

Іншими словами, Windows 11 підтримує тільки сучасні програми, створені з використанням стандартів UWP і PWA, тоді як класичні Win32 програми запускати вона не здатна. Втім, за даними джерела, американська корпорація Microsoft розуміє, що в такому випадку новеньку «вінду» не чекає абсолютно нічого хорошого, тому вона активно впроваджує підтримку класичних програм та ігор в цю операційну систему, над чим зараз, в даний час, ведеться основна робота .

Головна заковика в тому, що нова «вінда» вкрай сильно відрізняється від раніше доступних на ринку, тому реалізувати на ній зворотну сумісність зі старими програмами і іграми неможливо. Саме над вирішенням цього завдання зараз працюють в Windows 10X, щоб дана платформа отримала підтримку додатків, випущених для Windows 10 і більш ранніх версій ОС від компанії Microsoft.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Саме від цього, по суті, частково залежить її успіх на ринку, тому що очевидно, що головна сила будь-якої «вінди» – це велика кількість різних програм, призначених для вирішення найрізноманітніших різних завдань. Залишається вірити, що у розробників все вийде, адже інакше світ може чекати не Windows 11, а ще одна провальна Windows RT.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.