Програми

Нову версію Windows 10 вже почали ставити на ПК

Share
Час читання: < 1 хв.

Компанія Microsoft надала велике оновлення операційної системи Windows 10 для партнерів-виробників. Про це повідомив тематичний ресурс з посиланням на анонімні джерела.

Відзначається, що виробники вже почали підготовку до випуску пристроїв з встановленою версією Windows 10 May 2020 Update. 

Для простих користувачів ПК поширення Windows 10 May 2020 Update почнеться трохи пізніше. Орієнтовно, це відбудеться з 26 по 28 травня. У будь-якому випадку, випуск для виробників означає, що Microsoft закінчила з усіма запланованими доробками і налагодження.

Раніше повідомлялося, що Microsoft довелося відкласти випуск Windows 10 May 2020 через виявлені в останній момент уразливості «нульового дня». Спочатку стабільна версія Windows 10 May 2020 повинна була стати доступна для виробників комп’ютерів 28 квітня, а для простих користувачів компанія планувала почати розповсюдження 12 травня. 

Оновлення Windows 10 May 2020 Update, також відоме під номером 2004 і кодовою назвою 20H1 приносить нові функції і змінений інтерфейс в голосовий помічник Cortana, поліпшення в «Пошуку» Windows і підсистемі Linux, а також масу невеликих змін в графічному інтерфейсі, включаючи нові значки для додатків.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Amazfit випустила спортивні TWS-навушники Up

    Гарнітура отримала конструкцію відкритого типу з шумопоглинанням та фітнес-функціями. Популярний виробник смарт-годин Amazfit випустив свої…

    21.10.2024

    Vodafone представив користувачам нову безкоштовну послугу

    Це нововведення значно спрощує використання мобільного зв'язку, оскільки користувачі можуть автоматизувати процес поповнення балансу. Що…

    21.10.2024

    Перед анонсом показали три версії OnePlus 13, які помітно відрізняються

    OnePlus нарешті підтвердила дату запуску OnePlus 13. Бренд проведе презентацію 31 жовтня, очікується, що він…

    21.10.2024

    iPhone 16 Pro розчарував власників постійними збоями та перезавантаженнями

    Все більше власників iPhone 16 Pro і Pro Max повідомляють про проблеми з повільною реакцією…

    21.10.2024

    Експерти розвіяли головні міфи про ноутбуки

    Експерт зазначає, що насамперед необхідно сформулювати мету, для чого ви хочете купити ноутбук: для ігор,…

    21.10.2024

    За даними аналітиків, кнопкові гаджети мають потенціал витіснити сенсорні екрани

    Кнопкові пристрої несподівано стали популярними та можуть замінити сенсорні екрани, які поступово втрачають актуальність. Про…

    21.10.2024