Нову версію Windows 10 вже почали ставити на ПК

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft надала велике оновлення операційної системи Windows 10 для партнерів-виробників. Про це повідомив тематичний ресурс з посиланням на анонімні джерела.

Відзначається, що виробники вже почали підготовку до випуску пристроїв з встановленою версією Windows 10 May 2020 Update. 

Для простих користувачів ПК поширення Windows 10 May 2020 Update почнеться трохи пізніше. Орієнтовно, це відбудеться з 26 по 28 травня. У будь-якому випадку, випуск для виробників означає, що Microsoft закінчила з усіма запланованими доробками і налагодження.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше повідомлялося, що Microsoft довелося відкласти випуск Windows 10 May 2020 через виявлені в останній момент уразливості «нульового дня». Спочатку стабільна версія Windows 10 May 2020 повинна була стати доступна для виробників комп’ютерів 28 квітня, а для простих користувачів компанія планувала почати розповсюдження 12 травня. 

Оновлення Windows 10 May 2020 Update, також відоме під номером 2004 і кодовою назвою 20H1 приносить нові функції і змінений інтерфейс в голосовий помічник Cortana, поліпшення в «Пошуку» Windows і підсистемі Linux, а також масу невеликих змін в графічному інтерфейсі, включаючи нові значки для додатків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.