Microsoft готує революційну зміну Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що компанія Microsoft випускає оновлення для платформи Windows 10 протягом, як мінімум, п’яти років, проте зробити цю операційну систему по-справжньому зручною, стабільною і привабливою ​​з візуальної точки зору їй так і не вдалося.

Зовсім скоро вийде нова ОС, яка буде кращою своєї попередниці у всьому, починаючи зі швидкості роботи і закінчуючи багатьма іншими.

Поки невідомо назва нової операційної системи, але найбільш вірогідним вважається Windows 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З’явилася інформація, що саме зможе приємно здивувати нова платформа від Microsoft, створення якої ведеться вже більше трьох років.

Так, користувачі можуть розраховувати на спрощену роботу з драйверами, на абсолютно новий перероблений інтерфейс і зовнішній вигляд, на єдиний стиль всього програмного забезпечення і багато іншого, що зробить цю ОС, безумовно, привабливою.

Однією з фішок нового програмного забезпечення стане функція швидкого оновлення, використовуючи яку можна буде легко і просто відновити роботу всієї платформи, якщо раптом в ній щось зламається.

Також відомо про те, що оновлення до Windows 11 зможуть встановлюватися у фоновому режимі. Іншими словами, виконувати кожен раз для цього перезавантаження не доведеться, і комп’ютер зможе оновлюватися практично самостійно.

Одним з головних переваг нової ОС стане її безкоштовність. Поширювати свою фірмову операційну систему безкоштовно компанія Microsoft вирішила для того, щоб краще конкурувати з macOS і Linux, частка яких на ринку, особливо серед професійних користувачів, стрімко зростає з кожним днем.

Заробляти гроші Microsoft буде не на продажу ліцензій, як вона це робить з Windows 10, а на додаткових функціях і можливостях.

Так, наприклад, користувачам запропонують доступ до хмарного сховища OneDrive, офісний пакет Office 365 і багато іншого, за що грошові кошти потрібно викладати на постійній щомісяця основі.

За наявними зараз даними, нова операційна система Windows 11 вийде вже в кінці цього року. І тоді її зможуть завантажити і встановити всі, хто захоче.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.