В Укpaїнi з’явилacя oнлaйн-плaтфopмa, для oцiнки якocтi блoгepiв

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Україна славиться значною кількістю блогерів, і ця цифра невпинно зростає. Однак, щоб оцінити якість роботи блогера не було жодного офіційного сервісу, всі охочі придбати рекламу, покладалися лиш на відгуки в Мережі і інші форуми, де люди ділились співпрацею. Тепер все змінилося, з’явилася онлайн-платформа, яка отримала назву Revizion, завдяки якій можна моніторити «лідерів думок» України.

Реклама

В Україні з'явилася онлайн-платформа, для оцінки якості блогерів

Платформа дозволяє дізнатися основну інформацію про лідерів думок. Зокрема кількість його підписників і чи не накручені воні, прочитати всі відгуки (як позитивні, так і негативні), ознайомитися з прикладами реклами, головними умовами тощо. Таким чином, компанії зможуть знаходити найбільш відповідних блогерів для реклами своїх продуктів. Що приємно, то всі блогери поділені на рубрики.

 

Зараз доступні дані блогерів з таких тематик:

  • Всі блогери
  • з Києва
  • Про моду та стиль
  • Материнство та діти
  • Про спорт
  • Продовольчі блогери

Можна також скористатися спеціальним фільтром пошуку – обрати місто, кількість підписників, тема блогу, вартість та стать.

В Україні з'явилася онлайн-платформа, для оцінки якості блогерів

Творці проєкту – репутаційна платформа Revizion, яка займається оцінкою якості сервісу українських компаній. А також JGordienko agency, що спеціалізується на роботі з блогерами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: