В Укpaїнi з’явилacя oнлaйн-плaтфopмa, для oцiнки якocтi блoгepiв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Україна славиться значною кількістю блогерів, і ця цифра невпинно зростає. Однак, щоб оцінити якість роботи блогера не було жодного офіційного сервісу, всі охочі придбати рекламу, покладалися лиш на відгуки в Мережі і інші форуми, де люди ділились співпрацею. Тепер все змінилося, з’явилася онлайн-платформа, яка отримала назву Revizion, завдяки якій можна моніторити «лідерів думок» України.

В Україні з'явилася онлайн-платформа, для оцінки якості блогерів

Платформа дозволяє дізнатися основну інформацію про лідерів думок. Зокрема кількість його підписників і чи не накручені воні, прочитати всі відгуки (як позитивні, так і негативні), ознайомитися з прикладами реклами, головними умовами тощо. Таким чином, компанії зможуть знаходити найбільш відповідних блогерів для реклами своїх продуктів. Що приємно, то всі блогери поділені на рубрики.

 

Зараз доступні дані блогерів з таких тематик:

  • Всі блогери
  • з Києва
  • Про моду та стиль
  • Материнство та діти
  • Про спорт
  • Продовольчі блогери

Можна також скористатися спеціальним фільтром пошуку – обрати місто, кількість підписників, тема блогу, вартість та стать.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Україні з'явилася онлайн-платформа, для оцінки якості блогерів

Творці проєкту – репутаційна платформа Revizion, яка займається оцінкою якості сервісу українських компаній. А також JGordienko agency, що спеціалізується на роботі з блогерами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.