Програми

В Telegram може з’явитися реклама каналів і ботів

Share
Час читання: < 1 хв.

Незабаром в месенджері Telegram може з’явитися реклама каналів і спамерських пошукових роботів. Про це повідомляє Telegram Info.

 

В оновленні Telegram 6.1.1 і Telegram Desktop 2.1.1 з’явився новий тип закріпленого діалогу, який доносить важливу інформацію про пандемію COVID-19. Поки функція доступна тільки на тестовому сервері, але після закінчення пандемії може бути впроваджена повсюдно і використана для реклами каналів і ботів, вважають в Telegram Info.

Якщо реклама буде впроваджена в Telegram, залишається питання, як це буде працювати. Є ймовірність, що команда месенджера зробить аукціонну систему. Також один з варіантів – Telegram організовує роботу своєї рекламної мережі через партнерів на кожному з ринків.

 

Раніше керівництво Telegram запропонувало інвесторам відкласти запуск TON ще на рік. Поки компанії Павла Дурова не вдається врегулювати проблеми із запуском свого блокчейн-проєкту і реклама в Telegram може використовуватися, як додаткове джерело фінансування.

Як стало пізніше відомо, Telegram не планує використовувати закріплені чати для реклами – про це пише «Код Дурова», посилаючись на джерела в керівництві месенджера. Telegram в 2020 році планує впровадити функцію групових відеодзвінків, а зараз кількість активних користувачів досягла позначки 400 млн осіб.

 

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Apple усунула проблему випадкових перезавантажень на iPhone 16

    Разом з новими функціями Apple Intelligence, iOS 18.1 містить виправлення кількох поширених помилок, включаючи баг…

    21.10.2024

    Xiaomi 15 отримає 6,36-дюймовий плоский OLED екран з роздільною здатністю 1,2K та 16 ГБ оперативної пам’яті

    Серія Xiaomi 15 привертає увагу вже деякий час через велику кількість витоків і чуток, які…

    21.10.2024

    Стали відомі характеристики нового Mac mini 2024

    На YouTube-каналі Matt Talks Tech з'явилося відео, в якому автор розповів про всі нововведення майбутнього…

    21.10.2024

    Бездротова передача даних наблизилася до швидкості 1 Тб в секунду

    Вчені з Університетського коледжу Лондона зуміли встановити новий рекорд, передавши дані бездротовим способом зі швидкістю…

    21.10.2024

    Apple підтвердила дату виходу iOS 18.1 та нових функцій для AirPods Pro 2

    Тепер офіційно: Apple випустить iOS 18.1 наступного тижня разом із набором розширених можливостей для здоров'я…

    21.10.2024

    Xiaomi представила HyperOS 2.0 з iOS-стилем та AI-камерою

    Xiaomi анонсувала вихід HyperOS 2.0, заснованої на Android 14. Оновлення пропонує низку цікавих функцій, серед…

    21.10.2024