Нова прошивка iOS 13.5. значно прискорила роботу iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення, що вийшло 29 квітня iOS 13.5 beta 3  прискорила iPhone в порівнянні з останньою актуальною прошивкою iOS 13.4.1. Відповідно до проведених тестувань, швидкість роботи iOS 13.5 збільшилася, особливо на найстарших моделях iPhone з підтримкою iOS 13.

Тестування iOS 13.5 beta 3 показало, що оновлення підвищує стабільність роботи iPhone і прискорює виконання ряду завдань. Зокрема, бета-тестери звернули увагу на більш плавні анімації і прискорення запуску стандартних додатків.

Підвищення продуктивності в iOS 13.5 помітили і YouTube-блогери, які провели прямі порівняння прошивки з iOS 13.4.1. Блогер iAppleBytes порівняв прошивки на різних моделях iPhone і прийшов до висновку, що свіжа бета-версія iOS 13.5 має підвищену швидкість роботи. Примітно, що показники різних моделей iPhone в бенчмарках ідентичні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Із запуском iOS 13.5 beta 3 компанія Apple перейменувала прошивку iOS 13.4.1 в iOS 13.5. Це було зроблено у зв’язку з тим, що в прошивці відбулися великі зміни, спрямовані на реалізацію сервісу для відстеження контактів iPhone на тлі складної епідеміологічної ситуації в світі. Розроблюваний компаніями Apple і Google сервіс дозволить компаніям відстежувати заражених вірусом користувачів і попереджати про них інших контактинх осіб.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.