Microsoft внесе суттєві зміни у сервіси Office 365

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft присвоїть нове ім’я користувацьким підпискам та запропонують нові функції.  Підписки Office 365 будуть перейменовані в Microsoft 365. Office 365 Personal буде замінено на Microsoft 365 Personal, а Office 365 Home — на Microsoft 365 Family. Зміни починають впроваджувати від сьогодні, а вже за декілька місяців Microsoft 365 отримають всі користувачі Office 365.

Що стосується нових можливостей, в даний момент їх не так багато. До складу Microsoft 365 входять два нових продукти: Teams for Consumers і Microsoft Family Safety. Однак поки жоден з них не готовий. Зазначені додатки, за запевненнями компанії, стануть доступні в найближчі місяці.

Додаток Teams буде схоже на те, що використовують підприємства, проте він буде більше сфокусований на спілкуванні з сім’єю і друзями, а не з колегами. Family Safety-додаток для смартфонів під управлінням операційних систем iOS і Android, який дозволить відстежувати місцезнаходження членів сім’ї. Крім цього, він зможе передавати на пристрої батьків інформацію про те, для яких завдань дитина використовує смартфон. Компанія стверджує, що діти зможуть вимкнути функцію відстеження за бажанням. Деякі функції програми будуть доступні тільки для Android-смартфонів. Зміни торкнуться і базових додатків Microsoft Office. Наприклад, в додатку Excel з’явилася функція «гроші», яка дозволить користувачам управляти особистими фінансами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім користувацьких підписок, зміни торкнуться також деяких тарифних планів Office 365 для бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.