Фахівці склали список найпопулярніших додатків минулого місяця в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними джерела, минулого місяця українці віддавали перевагу відомим додаткам, месенджерам та соціальним мережам. Що і не дивно, враховуючи всесвітню ситуацію з пандемією пневмонії нового типу. Такими результатами поділилось видання Kantar, яке має власний проєкт CMeter Mobile. Вони оприлюднили у своїй статті список найпопулярніших додатків серед українців за минулий місяць поточного року.

Результати виявились такими:

Середній час користування програмою Viber в день збільшився на 2.9 хв, YouTube на 3.1 хв, Facebook на 5.3 хв, а Instagram на 2.4 хв. Якщо порівнювати з лютим цього року, то охоплення додатків суттєво не змінилося. Крім того за цей місяць українці скаржились на якість Мережі, щоб покращити ситуацію багато гігантів включаючи YouTube зменшили якість відтворення відео, щоб зменшити навантаження на провайдери.

Фахівці склали список найпопулярніших додатків минулого місяця в Україні

Серед 15 найпопулярніших додатків – 4 українські. Серед них Privat24, Olx.ua, Нова Пошта та monobank. Застосунок monobank вперше потрапив до ТОП-15 в лютому 2020. Лідерами в Україні залишаються незмінні: Viber, Chrome, YouTube, Gmail та Facebook.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.