Програми

Повертається легендарний чіп Snapdragon 855+ і скоро вийдуть нові пристрої на цій ОС

Share

Найбільш продуктивні однокристальні системи тримаються на ринку набагато менше, ніж середньобюджетні або дешеві аналоги. До прикладу, чіп SoC Snapdragon 675 наявний на ринку більше півтори року і до цього часу встановлюється в поодиноких випадках в нові апарати, якщо порівнювати Snapdragon 450, то ця ОС дебютувала близько трьох років тому, і поки не збирається уступати місце більш сучасним аналогам.

А ось топові рішення часто живуть лише один рік. Якщо не брати до уваги поодиноких моделей, на зразок LG Style3 , ми не побачимо новий смартфон на Snapdragon 855 або вже тим більше Snapdragon 845 після виходу на ринок Snapdragon 865. І наскільки б хороша остання не була, після виходу Snapdragon 875, вона так само піде в небуття. Обумовлено це в першу чергу маркетингом, але зараз не про це.

 

Справа в тому, що ситуація з SoC Snadpragon 865 відрізняється від того, що було раніше. Ця платформа просто набагато дорожча попередниці навіть сама по собі, не кажучи вже про те, що її використання тягне за собою необхідність реалізовувати дорожчий масив антен для 5G. І, схоже, що виробники смартфонів можуть повернутися до використання Snapdragon 855.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє інсайдер, до виходу на ринок готується відразу кілька нових смартфонів на основі Snapdragon 855+. Одним з них буде Realme X3 SuperZoom. Судячи з тегами в повідомленні автора, ще один може випустити бренд Poco. І це буде дуже правильним рішенням, тому що дозволить виробникам істотно заощадити, а більшість користувачів все одно не помітить різниці в продуктивності і швидкості роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Названо терміни запуску серії Xiaomi Pad 7

    Xiaomi, відома технологічна компанія, ймовірно, завершила випуск своїх основних смартфонів цього року і тепер, як…

    04.05.2024

    SK Hynix представила SSD на 300 Тбайт

    Компанія SK hynix, провідний світовий виробник напівпровідникової пам'яті, на прес-конференції представила ряд інноваційних розробок, покликаних…

    04.05.2024

    Bose випустила захищену колонку з 20-годинною автономністю

    Компанія Bose представила Bluetooth-колонку SoundLink Max, виконану у захищеному корпусі. Новинка підтримує керування через мобільний…

    04.05.2024

    Топ-5 прихованих функцій Viber, про які вам треба знати

    Месенджери стали невід'ємною складовою комунікації, вони спрощують спілкування на роботі, під час навчання або якщо ви знаходитесь…

    04.05.2024

    Як правильно очистити кеш у телефоні: прості способи

    Зазвичай вибирають гаджет з постійною пам'яттю від 128 ГБ для зберігання великих обсягів інформації та…

    04.05.2024

    Steam Deck 2: припущення про дату виходу, специфікації, ціна

    Питання в тому, коли ми побачимо Steam Deck 2, а не в тому, чи ми…

    04.05.2024