WhatsApp, ймовірно, дозволить використовувати один обліковий запис на декількох пристроях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на широку популярність, месенджер WhatsApp досі не отримав деякі важливі функції, якими давно хизуються конкуруючі продукти. Однією з них є можливість роботи з одним аккаунтом на декількох пристроях. В даний момент WhatsApp можна запускати тільки на одному смартфоні, що досить незручно.

Сайт WABetainfo, присвячений пошуку нових можливостей в бета-версіях додатків, повідомляє, що в коді бета-версії WhatsApp виявлені дані, що вказують на підтримку роботи на декількох пристроях одночасно. Оскільки в месенджері реалізовано наскрізне шифрування, додавання або видалення нового пристрою означатиме, що при наступному з’єднанні буде використовуватися новий ключ шифрування. Всі контакти отримають повідомлення про зміну ключа шифрування.

Сумніви викликає лише те, що буде реалізована кроссплатформерна підтримка нової можливості. Вся справа в тому, що WhatsApp використовує Google Drive в якості резервного сховища на Android-пристроях, в той час як на iOS-пристроях використовується iCloud.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо підтримка декількох пристроїв і добереться до стабільної версії WhatsApp, це займе деякий час. На даний момент єдиним способом запустити WhatsApp на декількох пристроях є використання веб-версії програми, що також не можна назвати зручним способом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.