Apple Watch стали підтримувати Android, але послуга ця платна

Те, про що так довго мріяли всі користувачі Android нарешті збулося-Apple випускає додаток для свого годинника під Android, після чого ними можна буде користуватися в Android — смартфонах, починаючи з версії 8.0 Oreo. Правда, Apple не була б Apple, якби не придумала хитрого способу як на цьому заробити. Додаток буде працювати тільки за умови оплати щомісячної підписки в $4.99. І, звичайно ж, користувачеві знадобиться обліковий запис Apple ID. Щоб пом’якшити цю пігулку компанія пропонує перший місяць використання безкоштовно.

Додаток Apple Watch почне з’являтися в Google Play в п’ятницю, 3 квітня. Першими його отримають жителі США, Японії, Великобританії, Німеччини і ще десятка країн. Для користувачів зі Східної Європи воно буде доступно трохи пізніше. Цікаво, що крім стандартної підписки Apple запропонує ще варіант студентської ($1.99 на місяць, але потрібно буде сфотографувати в додатку свій студентський квиток і дія підписки припиниться після дати закінчення дії квитка) і річної підписки ($49.99 на рік, платіж буде зніматися раз на рік). На жаль, річного варіанту студентської підписки не передбачено.

За словами відразу декількох користувачів Twitter, відомих своїми публікаціями витоків, інформація з яких найчастіше підтверджується (тому їй можна довіряти більше звичайного) Apple планує використовувати таких користувачів Android в самому найближчому майбутньому, коли компанії доведеться зовсім туго через прийдешнє падіння продажів: через додаток Apple Watch вона буде пропонувати перейти з Android-смартфона на відновлені і залежані iPhone за спеціальними цінами. Що може дати новий поштовх продажам і таким чином, нехай і на короткий термін, уповільнити падіння компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я