Програми

У додатку VSCO з’явився новий інструмент для редагування відео

Share

Популярний додаток для редагування фотографій VSCO продовжує зміщувати акцент в сторону відео. Минулого місяця компанія нарешті дозволила користувачам публікувати відеоролики в стрічці, а сьогодні повідомили про запуск нового інструменту для редагування відео під назвою Montage.

Раніше в додатку вже були доступні прості функції для обробки відео, такі як накладення фільтрів, регулювання експозиції та інше. Montage – це абсолютно новий інструмент, який дозволяє створювати довгі відеоісторії, що містять різні сцени з накладенням шарів з одного або декількох кліпів, фотографій, колажів та іншого контенту.


Нова функція доступна в VSCO Studio, де починаються всі проекти. Для початку буде запропоновано вибрати співвідношення сторін (наприклад, квадрат, пейзажний або портретний режим), а потім можна буде додати свої фотографії та відео з галереї для створення нових сцен.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

VSCO зазначає, що під час роботи з Montage користувачі зможуть налаштувати прозорість зображень, що додаються в різні шари. Кількість сцен в створенні проекту необмежено, але в стрічку сервісу можна завантажити ролики тривалістю не більше двох хвилин. Готові проекти можна буде опублікувати на Vimeo або іншому відеохостингу.

Нові функції програми, в тому числі Montage, повинні допомогти VSCO збільшити число платних підписників. У грудні компанія повідомила, що збирається переступити позначку в 4 мільйони активних підписників у 2020 році і досягти річного доходу, який складе 80 мільйонів доларів. Зараз у сервісі 20 мільйонів щотижневих активних користувачів, серед яких 2 мільйони власників підписки VSCO X.

Користувачі безкоштовного додатку зможуть випробувати новий інструмент, але, щоб зберегти і опублікувати готове відео буде потрібно оформити підписку. Montage доступний на Android і iOS, починаючи з сьогоднішнього дня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Vsco
  • Останні записи

    Gmail отримає нові функції штучного інтелекту

    Компанія Google вбудувала у свій поштовий клієнт нову нейромережну функцію. Вона полегшить роботу з довгими…

    28.04.2024

    В Україні з’являться нові номери мобільних телефонів

    Нещодавно, 3 квітня 2024 року, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ) видала…

    28.04.2024

    В Україні заблоковано понад 2500 сайтів азартних ігор

    На квітень 2024 року в Україні розслідують понад 450 кримінальних справ за фактом незаконних азартних…

    28.04.2024

    Vivo X100s з Dimensity 9300+ набрав більше 2,3 млн балів в AnTuTu

    Очікується, що в травні Vivo випустить три нові моделі: X100s, X100s Pro та X100 Ultra.…

    28.04.2024

    Sony Xperia 1 VI буде коштувати менше свого попередника

    Згідно з повідомленням SumahoDigest, користувач на Weibo поділився фрагментом коду, який показує, що Sony Xperia…

    28.04.2024

    Ідеальний смартфон для пенсіонерів та дітей: великий екран і неможливо розбити

    Найтонший, найлегший, найшвидший і найміцніший телефон-"Дракон". Так його представляє компанія-виробник. Компанія Xiaomi Redmi представила нову…

    28.04.2024