У додатку VSCO з’явився новий інструмент для редагування відео

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Популярний додаток для редагування фотографій VSCO продовжує зміщувати акцент в сторону відео. Минулого місяця компанія нарешті дозволила користувачам публікувати відеоролики в стрічці, а сьогодні повідомили про запуск нового інструменту для редагування відео під назвою Montage.

Реклама

Раніше в додатку вже були доступні прості функції для обробки відео, такі як накладення фільтрів, регулювання експозиції та інше. Montage – це абсолютно новий інструмент, який дозволяє створювати довгі відеоісторії, що містять різні сцени з накладенням шарів з одного або декількох кліпів, фотографій, колажів та іншого контенту.


Нова функція доступна в VSCO Studio, де починаються всі проекти. Для початку буде запропоновано вибрати співвідношення сторін (наприклад, квадрат, пейзажний або портретний режим), а потім можна буде додати свої фотографії та відео з галереї для створення нових сцен.

VSCO зазначає, що під час роботи з Montage користувачі зможуть налаштувати прозорість зображень, що додаються в різні шари. Кількість сцен в створенні проекту необмежено, але в стрічку сервісу можна завантажити ролики тривалістю не більше двох хвилин. Готові проекти можна буде опублікувати на Vimeo або іншому відеохостингу.

Нові функції програми, в тому числі Montage, повинні допомогти VSCO збільшити число платних підписників. У грудні компанія повідомила, що збирається переступити позначку в 4 мільйони активних підписників у 2020 році і досягти річного доходу, який складе 80 мільйонів доларів. Зараз у сервісі 20 мільйонів щотижневих активних користувачів, серед яких 2 мільйони власників підписки VSCO X.

Користувачі безкоштовного додатку зможуть випробувати новий інструмент, але, щоб зберегти і опублікувати готове відео буде потрібно оформити підписку. Montage доступний на Android і iOS, починаючи з сьогоднішнього дня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: