У додатку VSCO з’явився новий інструмент для редагування відео

Популярний додаток для редагування фотографій VSCO продовжує зміщувати акцент в сторону відео. Минулого місяця компанія нарешті дозволила користувачам публікувати відеоролики в стрічці, а сьогодні повідомили про запуск нового інструменту для редагування відео під назвою Montage.

Раніше в додатку вже були доступні прості функції для обробки відео, такі як накладення фільтрів, регулювання експозиції та інше. Montage – це абсолютно новий інструмент, який дозволяє створювати довгі відеоісторії, що містять різні сцени з накладенням шарів з одного або декількох кліпів, фотографій, колажів та іншого контенту.


Нова функція доступна в VSCO Studio, де починаються всі проекти. Для початку буде запропоновано вибрати співвідношення сторін (наприклад, квадрат, пейзажний або портретний режим), а потім можна буде додати свої фотографії та відео з галереї для створення нових сцен.

VSCO зазначає, що під час роботи з Montage користувачі зможуть налаштувати прозорість зображень, що додаються в різні шари. Кількість сцен в створенні проекту необмежено, але в стрічку сервісу можна завантажити ролики тривалістю не більше двох хвилин. Готові проекти можна буде опублікувати на Vimeo або іншому відеохостингу.

Нові функції програми, в тому числі Montage, повинні допомогти VSCO збільшити число платних підписників. У грудні компанія повідомила, що збирається переступити позначку в 4 мільйони активних підписників у 2020 році і досягти річного доходу, який складе 80 мільйонів доларів. Зараз у сервісі 20 мільйонів щотижневих активних користувачів, серед яких 2 мільйони власників підписки VSCO X.

Користувачі безкоштовного додатку зможуть випробувати новий інструмент, але, щоб зберегти і опублікувати готове відео буде потрібно оформити підписку. Montage доступний на Android і iOS, починаючи з сьогоднішнього дня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.