Програми

Google випустить оновлення Duo, в якому буде представлено автоматичний переклад аудіо- та відеоінформації в текст

Share
Час читання: < 1 хв.

Як вже повідомлялось в попередніх новинах про американського гіганта, Google збирається додати субтитри до всього, що може. Наприклад, пристрої серії Pixel можуть вже транскрибувати будь-яке відео і аудіо за допомогою функції Live Caption. Зараз Google вирішив спростити налагодження міжнародних зв’язків, посилено працюючи над оновленням свого застосунку для відео-зв’язку – Duo.

 

Інсайдер Джейн Манчун Вонг (Jane Manchun Wong) опублікувала скріншот деяких налаштувань програми в невипущеної версії Google Duo. Один з них ілюструє зміну налаштувань конфіденційності, в той час як інший показує нове меню налаштувань повідомлень.

Схоже, що користувачі програми зможуть зберігати відео- та аудіоповідомлення, а також текстові та візуальні медіа на сховище пристрою. Інший перемикач дозволить Duo обробляти (але не зберігати) аудіоконтент повідомлень, щоб ви могли побачити субтитри мови вашого співрозмовника.

 

Майте на увазі, що мова йде не про дзвінки в реальному часі, а тільки про записану інформації – транскрибування настільки великого обсягу інформації зайняло б багато часу і «сил» серверів компанії.

Як і у випадку з будь-якими з витоків, цій інформації можна вірити лише частково. Однак, погодьтеся, майбутнє, де стирається межа між мовами і менталітетом звучить дуже навіть заманливо, і зараз воно близьке, як ніколи раніше.

 

Джерело: 9to5Google.com

 

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Google Duo
  • Останні записи

    Розкрито, навіщо на смартфоні потрібен режим польоту

    Сьогодні більшість мобільних пристроїв оснащені "Режимом польоту". Ця функція дозволяє тимчасово вимикати всі види радіосигналів…

    22.10.2024

    Як сучасні смартфони захищають очі від короткозорості

    Смартфони стали невід'ємною частиною нашого життя. У цьому постійне їх використання негативно б'є по органах…

    22.10.2024

    Xiaomi анонсувала потужні смартфони з новим Snapdragon 8 Elite

    Xiaomi з нетерпінням очікує запуску своєї нової серії смартфонів під назвою Xiaomi 15. Компанія вже…

    22.10.2024

    Смартфони на базі Snapdragon 8 Elite отримають підтримку оновлень протягом 8 років

    Віце-президент та генеральний директор з виробництва мобільних пристроїв компанії Кріс Патрік повідомив на саміті Snapdragon,…

    22.10.2024

    Фронтальна камера iPhone 16 Pro Max зайняла перше місце в рейтингу DxOMark

    Найновіший iPhone 16 Pro Max не зміг стати лідером у рейтингу основних камер флагманських смартфонів…

    22.10.2024

    Xiaomi планує випустити перший смартфон Poco Ultra

    Суббренд Xiaomi, Poco, збирається шокувати фанатів незвичайним вчинком. Компанія готується до випуску першого в історії…

    22.10.2024