Google випустить оновлення Duo, в якому буде представлено автоматичний переклад аудіо- та відеоінформації в текст

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як вже повідомлялось в попередніх новинах про американського гіганта, Google збирається додати субтитри до всього, що може. Наприклад, пристрої серії Pixel можуть вже транскрибувати будь-яке відео і аудіо за допомогою функції Live Caption. Зараз Google вирішив спростити налагодження міжнародних зв’язків, посилено працюючи над оновленням свого застосунку для відео-зв’язку – Duo.

 

Інсайдер Джейн Манчун Вонг (Jane Manchun Wong) опублікувала скріншот деяких налаштувань програми в невипущеної версії Google Duo. Один з них ілюструє зміну налаштувань конфіденційності, в той час як інший показує нове меню налаштувань повідомлень.

Google готує до випуску оновлення Duo, в якому буде представлений автоматичний переклад аудіо- та відеоінформації в текст - фото 1Схоже, що користувачі програми зможуть зберігати відео- та аудіоповідомлення, а також текстові та візуальні медіа на сховище пристрою. Інший перемикач дозволить Duo обробляти (але не зберігати) аудіоконтент повідомлень, щоб ви могли побачити субтитри мови вашого співрозмовника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Майте на увазі, що мова йде не про дзвінки в реальному часі, а тільки про записану інформації – транскрибування настільки великого обсягу інформації зайняло б багато часу і «сил» серверів компанії.

Як і у випадку з будь-якими з витоків, цій інформації можна вірити лише частково. Однак, погодьтеся, майбутнє, де стирається межа між мовами і менталітетом звучить дуже навіть заманливо, і зараз воно близьке, як ніколи раніше.

 

Джерело: 9to5Google.com

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.