Старі версій Windows 11 зависають під час оновлення

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Попередні версії Windows 11, доступні для учасників програми Windows Insider, часто містять баги і помилки. Наразі користувачі скаржаться на значне навантаження на процесор (CPU), що призводить до лагів і зависання процесу завантаження під час оновлення, як повідомляє сайт Neowin.

Реклама

Зокрема, у версії 26120.1542 з каналу Dev, що відповідає оновленню KB5041872, відзначається проблема: завантаження CPU може досягати 100% при прогресі оновлення в 8%. Це відбувається через те, що на етапі досягнення 8% процес завантаження намагається виконати певні операції, що веде до перевантаження процесора та зависання.

На офіційному форумі Microsoft, де обговорюються проблеми з Windows, кілька десятків користувачів підтвердили, що стикаються з такою ж проблемою. Виявилося, що ця проблема виникає не лише при установці оновлення KB5041872, але і при спробі оновлення до старішої версії KB5038603.

Користувачі також помітили, що високе навантаження на CPU викликане неправильною роботою процесу TiWorker.exe, відповідального за оновлення Windows.

На даний момент Microsoft ще не надала офіційного пояснення, але варто врахувати, що проблеми з попередніми версіями збірок є звичайною практикою для тестових версій.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоneowin.net

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ