Windows отримала нову технологію для покращення роздільної здатності

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Microsoft планує впровадити технологію Auto SR на комп’ютерах Copilot+. Ця нова функція підвищення роздільної здатності, яка використовує штучний інтелект, обіцяє поліпшити графіку в іграх та збільшити частоту кадрів без потреби в дорогих комплектуючих.

Реклама

Спочатку розроблена для ARM-процесорів Qualcomm, Auto SR має за мету забезпечити візуальне зображення 1440p з геймплеєм у форматі 720p, що значно підвищує продуктивність.

На відміну від DLSS від Nvidia або FSR від AMD, Auto SR інтегрується безпосередньо в Windows 11, автоматично застосовуючи покращення у різних іграх, не вимагаючи внутрішньоігрових налаштувань. Демонстрація на нещодавній конференції Microsoft Build показала результати таких ігор, як Borderlands 3 і Baldur’s Gate III.

Незважаючи на потенційні проблеми із затримками та обмеження архітектури ARM, Auto SR є серйозним досягненням для бюджетних геймерів, які прагнуть більш високої продуктивності, зазначають експерти. Хоча нині вона обмежена чіпами Qualcomm.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: