В Opera для Android з’явився переказ вмісту сторінок з допомогою штучного інтелекту

В Opera для Android з'явився переказ вмісту сторінок з допомогою штучного інтелекту
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Браузер Opera для пристроїв на операційній системі Android отримав нову ШІ-функцію. Розумний помічник Aria зможе переказати вміст будь-якої сторінки в Інтернеті.

Чат-бот дозволяє об’єднати статті новин, пости в блогах або інший контент в одне коротке резюме. Нова фішка допоможе користувачам швидко ознайомитися із суттю будь-якого тексту. Також Aria зможе прочитати переказ вголос.

Функція доступна в останній версії Opera для Android. Щоб скористатися, потрібно увійти до свого облікового запису браузера або створити новий. Потім необхідно відкрити будь-яку сторінку в інтернеті, відкрити налаштування через іконку з трьома точками у верхньому правому кутку і вибрати «Зведення». Переказ з’явиться у чаті з Aria.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Opera представила розумного помічника у травні 2023 року. Aria може шукати інформацію в інтернеті та відповідати на запити користувача. Нещодавно нейромережа також навчили генерувати зображення.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

ДЖЕРЕЛОblogs.opera.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.