Вийшло велике оновлення Google Chrome з кількома зручними функція

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Google оновила стабільне складання браузера Chrome до версії 124. У ньому з’явилося кілька помітних нововведень, які тестувалися останніми тижнями у тестових збірках.

Веб-програми з сайтів

Будь-який сайт можна перетворити на веб-додаток з можливістю розмістити іконку на робочому столі, в доці або на панелі завдань. Як це робити, розказано у окремій статті. За замовчуванням функцію вимкнено, її можна ввімкнути за допомогою прапорів chrome://flags/#web-app-universal-install та chrome://flags/#shortcuts-not-apps.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зберігання локальних паролів у сервісах Google Play

Версія Chrome для Android почала зберігати локально збережені логіни та паролі від сайтів у сервісах Google Play. Вони синхронізуються, навіть якщо на пристрої вимкнено синхронізацію даних в обліковому записі Google.

Новий пошук через «Об’єктив»

Chrome може зробити скріншот запущеної сторінки та відкрити його у сервісі Lens (він же «Об’єктив»), щоб можна було знайти інформацію про будь-який об’єкт. Подібний пошук з використанням нейромереж нещодавно з’явився на нових моделях смартфонів Samsung Galaxy та Google Pixel.

Як оновити Chrome? Браузер оновлюється автоматично, для застосування змін просто перезавантажити його. Якщо він не бачить оновлення, зайдіть у головне меню, натисніть “Довідка” -> “Про браузер Chrome”, він виявить апдейт, завантажить його і встановить.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.