Microsoft випускає нове динамічне оновлення для Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft випустила так зване динамічне оновлення для Windows 11, версії 22H2 і 23H2. Це оновлення вносить поліпшення в процес встановлення Windows і призначене для оптимізації наступних оновлень (Moment 5 або 23H2 і новіше).

Оновлення функцій покращує налаштування
Це також вкрай необхідно, як стало очевидно в останні кілька днів. Нове динамічне оновлення значиться як KB5036567 і доступне для користувачів Windows 11 версій 22H2 і 23H2.

Важливо: користувачі повинні самі вжити заходів – воно не поширюється через функцію Windows Update, а наразі тільки через каталог оновлень Microsoft.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Динамічне оновлення допомагає поліпшити процес встановлення Windows. Тому такі оновлення зазвичай поширюються перед оновленням нових функцій, як, наприклад, останнє оновлення Windows 11 Moment 5.

Однак цього разу воно з’явилося одночасно з другою хвилею випуску оновлення Moment 5.

Microsoft рекомендує спочатку виконати динамічне оновлення і тільки потім застосувати додаткове оновлення, яке відкриває нові функції Moment 5. Подробиць про конкретні зміни Microsoft поки що не опублікувала. Просто зазначено, що нова версія замінює оновлення KB5034234, випущене в січні.

У статті підтримки нового оновлення KB5036567 йдеться:

Резюме

Це оновлення покращує функції відновлення Windows для Windows 11 версії 22H2 і Windows 11 версії 23H2.

Необхідні умови
Для застосування цього оновлення немає жодних попередніх умов.
Інформація про перезавантаження
Після встановлення цього оновлення перезавантаження пристрою не потрібне.

Інформація про заміну оновлень
Це оновлення замінює раніше випущене оновлення KB5034234.

Подробиці поки що відсутні
Починаючи з Windows 10, динамічні оновлення призначені виключно для спеціальних пакетів, що пропонують, серед іншого, виправлення для двійкових файлів або оновлення SafeOS для середовища відновлення Windows (WinRE). Нове динамічне оновлення Windows доступне тільки через каталог оновлень Microsoft.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.