Оновлення Windows 11 знову приносить проблеми

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Встановлення оновлень для операційних систем Windows 10 і Windows 11 часто призводить до виникнення найнесподіваніших проблем – від неможливості завантаження до зависання або зникнення панелі завдань. Комп’ютерне співтовариство до цього вже звикло: експерти рекомендують відключати або відкладати інсталяцію апдейтів і встановлювати їх тільки тоді, коли їх протестують інші користувачі, щоб не ставати безкоштовним бета-тестером.

Цього разу чергове оновлення Windows 11 вивело у низки користувачів з ладу браузер Microsoft Edge – він став відображати помилку “недостатньо пам’яті для відкриття цієї сторінки”, навіть якщо вкладка всього одна, а пам’яті насправді вистачає з великим запасом. При цьому вимкнення розширень і плагінів вирішити проблему не допомагає, як і перезавантаження комп’ютера.

Як вдалося з’ясувати досвідченим шляхом користувачам Reddit, тимчасовим рішенням може бути вимкнення або ввімкнення опції “Підвищити безпеку в Інтернеті” в браузері. Деякі експерти припускають, що проблема пов’язана з витоком пам’яті, і Microsoft виправить її в наступних оновленнях, хоча і, можливо, зламає при цьому щось ще.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.