У Microsoft Edge з’явилося те, про що користувачі Chrome та Safari навіть не могли мріяти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Microsoft оновила десктопний браузер Edge, додавши до нього дуже цікаву та корисну можливість. Під час відвідування сайту з комп’ютера можна вивантажити на нього файл, який зберігається у пам’яті смартфона або планшета.

Ця можливість дозволяє, наприклад, відправляти зроблені на смартфон фотографії друзям у соцмережі без необхідності копіювати знімки на комп’ютер або запускати програму цієї соцмережі на смартфоні. Напевно, можуть знайтися й інші сценарії використання нової функції, причому для різних користувачів вони можуть бути різними.


Для використання цієї функції треба відкрити в десктопній версії Edge необхідний сайт, натиснути кнопку «Завантажити з мобільного» та з’єднати ПК та мобільний пристрій через QR-код. Після цього можна вибирати фотографії або інші файли у пам’яті мобільного пристрою та завантажувати їх на сайт.

В даний час це нововведення доступне тільки в збірці Edge, призначеної для тестувальників, а надалі воно стане доступним для всіх користувачів Windows 10 і 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.