WhatsApp скоро зміниться до невпізнання

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники “зеленого месенджера” готують масштабний редизайн мобільного застосунку.

Портал WABetaInfo поділився скріншотами бета-версій WhatsApp для iOS і Android, в яких розробники почали тестувати новий дизайн.

Нововведення доступні деяким тестувальникам у збірках 2.23.18.18 на Android і 23.17.1.77 на iOS. Поки що редизайн перебуває на ранній стадії, але вже зі скріншотів видно, що скоро WhatsApp отримає спрощений інтерфейс із чистим білим кольором і яскравою зеленою палітрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Панель навігації по месенджеру розташована внизу, що набагато зручніше поточного рішення. Судячи з усього, WhatsApp прагне привести зовнішній вигляд застосунку у відповідність до рекомендацій Google Material Design 3.

Терміни запуску редизайну WhatsApp для всіх користувачів поки не розкриваються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.